Laddar

13
apr

 • 13 april, 2021

TCL lanserar äntligen sin nya Mini LED-modell i Norden: C825

Bilden ovan; C825. Foto/Källa; TCL Electronics

TCL Electronics, Stockholm, 13 april 2021 – TCL Electronics, just nu världens snabbast växande tv-varumärke och ett av världens största företag inom konsumentelektronik, presenterar idag sin nya Mini LED-modell C825. TCL C825 kommer i storlekarna 55 och 65 tum som kommer finnas tillgängliga via utvalda återförsäljare under juni månad.

– ”Vi är otroligt förväntansfulla inför denna lansering av vår nästa Mini LED-modell till våra nordiska konsumenter. Vid sidan av QLED, 4K och storskärmar, är just Mini LED en av de mest efterfrågade funktionerna som kunderna efterfrågar just nu”, säger Johan Huss, country manager TCL Nordics. ”Med tanke på att vi var först ut med Mini LED redan 2019, känns detta som ett väldigt viktigt steg för oss att bygga vidare på den framåtlutade positionen vi har. Och som alltid – till ett rimligt pris”!

Mini LED för den verkliga bildnörden
TCL C825 är en tv för den som inte vill nöja sig. Den har inte endast den senaste Quantum Dot-tekniken i 4K, utan även Mini LED-teknik som levererar djup svärta och oändligt med färger. Med tusentals tunna LED-lampor, fördelade i hundratals zoner, kommer du att kunna njuta av detaljerade scener – oavsett hur mörk eller ljus bilden är. C825 erbjuder även 4K HDR PREMIUM till filmentusiastens förtjusning. Den ger en överlägsen HDR-upplevelse, med ljusstyrka och detaljer i skuggor som inte går att konkurrera med – precis som filmskaparen föreställde sig.

Liksom TCL QLED850 har även C825 en 100Hz-panel, för en förstklassig rörelsehantering. Njut av snabba rörelser, som i sport, spel eller actionfilmer, med bibehållen skärpa och verklighetstrogna detaljer. För gamern är också denna tv ett riktigt bra val. C825 har något som kallas Game master pro. HDMI 2.1-standarden möjliggör inte bara en lägre responstid, utan dessutom ett mycket bättre flyt tack vare att man kan spela upp 4K i 120 bilder per sekund. Och VRR eliminerar fördröjningar och så kallad screen tearing, som ibland kan uppstå vid långsamma kamerapanoreringar eller klassiska tv-spel.

Ljudet kan man inte heller tumma på för en optimal hemmabio- eller spelupplevelse. C825 har därför utrustats med en uppslukande 2.1 ONKYO-ljudlösning med framtåriktade högtalare. Och den har även fått en dedikerad bashögtalare placerad på baksidan av teven, som tillsammans med Dolby Atmos lyfter din upplevelse med riktigt biokvalitetsljud. I tillägg har C825 naturligtvis utformats med TCL:s karaktäristiska ultratunna metallram, vilket gör det inte bara till ett elegant hantverk utan också till en hållbar design som smälter in fint oavsett inredningsstil i ditt vardagsrum.

Specifikationer i korthet:

 • TCL C825
 • Mini LED
 • Quantum Dot-teknik
 • 4K HDR Premium
 • HDR Dolby Vision & Dolby Atmos
 • HDMI 2.1
 • 100 Hz display
 • Motion Clarity Pro
 • Onkyo sound
 • Röstkontrollstyrning via far field
 • Senaste operativsystemet för Android med inbyggd Google Home och Google Assistant
 • Ultratunn fullskärmsdesign i äkta metall
 • Centralt stativ

Tillgänglighet och återförsäljare
TCL C825 kommer att finnas i butik från och med juni. TCL C825 65 respektive 55 tum kommer till ett rekommenderat pris på 19 990 SEK respektive 14 990 SEK via utvalda återförsäljare.

Om TCL Electronics
TCL Electronics grundades för 35 år sedan och har vuxit till att bli ett av världens största företag inom konsumentelektronik. TCL driver sina egna tillverknings- och FoU-centra över hela världen med produkter som säljs i över 160 länder och rankas som nummer två sett till den globala TV-försäljningsvolymen för 2020. TCL är specialiserat på forskning, utveckling och tillverkning av konsumentelektronik, allt från TV-apparater och ljudprodukter till smart hemelektronik. www.tcl.com

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
TCL Electronics hemsida

Text & Bilder; TCL Electronics

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.