Laddar

4
maj

  • 4 maj, 2021

Välj ett kosttillskott som fungerar för hela kroppen!

Det finns mängder av olika kosttillskott och kostpreparat på den svenska marknaden. Det är ju såklart toppen att det finns ett stort utbud av olika produkter att tillgå och att det finns god hjälp att få mot sina besvär, dock så kan det med ett stort utbud på marknaden också vara svårt att hitta rätt produkt anpassat efter ens personliga besvär.

CBD har använts i tusentals år inom en rad olika kulturer världen över i syfte att få hjälp med en rad olika krämpor och åkommor. Cbd olja i Sverige kan idag hittas och köpas i vanliga fysiska hälsokostbutiker och även i olika webbshoppar på nätet.

Enligt EU:s regler så måste CBD-olja innehålla mindre än 0,2% så kallad THC (Tetrahydrocannabinol, är den del av CBD som ger berusningseffekt) för att få säljas. I Sverige så har Högsta domstolen slagit fast att CBD-olja inte får innehålla någon THC överhuvudtaget.

Mängder av positiva effekter från CBD-preparat
Ett anpassat och bra CBD-preparat har visat sig att ha väldigt god effekt på en rad olika fysiska och psykiska besvär. CBD som kosttillskott har främst visat sig att kunna hjälpa vid:
· Olika typer av sömnbesvär. CBD kan göra så att sömnen kommer snabbare och att sömnen även blir djupare.
· För att ge smärtlindring och för att dämpa inflammationer i kroppen.
· Ångest och stress.
· Höga kolesterolvärden. CBD hjälper till att sänka höga kolesterolvärden och sänker blodtrycket. Genom att höga kolesterolvärden sänks så minskar också risken för att hjärt- och kärlsjukdomar som exempelvis hjärtattacker och stroke ska inträffa.
· Epilepsi. Forskning har visat att användande av CBD avsevärt kan minska antalet epileptiska anfall.
· Sviterna av cancerbehandling. CBD med dess inflammationshämmande effekt kan minska biverkningarna som cancerpatienter kan uppleva från sin behandling.

Lätta biverkningar som CBD kan ge
En ytterligare stor fördel med att använda ett bra CBD-tillskott är att det har visat sig att CBD enbart kan ge lindrigare biverkningar, i många fall så fås inga biverkningar alls.  I de fall där biverkningar ändå kan fås så kan man ibland bli lite trött, torr i munnen, få lättare huvudvärk/feber och känns sig lite öm eller stel i musklerna. I de fall där biverkningar kan fås så går detta som oftast över efter någon eller ett par dagar.

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.