Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

52 små äventyr med stora upplevelser – en vägvisare till mer tid i naturen!

Plussa ihop många små upplevelser och du får summan av något större. Den här boken ger dig 52 tips på äventyr där nyfikenhet, rörelseglädje och upptäckarlust står bakom urvalet.

Foto/Källa; 52adventures 

Det behöver inte vara svårt eller dyrt att äventyra, det går att göra det enkelt och nära. Turerna är tänkta att inspirera dig att hitta ut i naturen och låta dig finna dina egna äventyr.

Sverige bjuder dig som vill ut i naturen på en fantastisk blandning av djupa skogar, idylliska skärgårdar, ståtliga fjäll och pittoreska sjöar. Här kan du skida utför och på längden i snörik vildmark. Klättra uppåt i bergen eller nedåt i mystiska grottor. Glida fram i kajak eller med långfärdsskridskor på stilla eller fruset hav. Ströva i äkta trollskogar och spana efter rovdjur. Ta ett dopp i en sjö och upptäcka öppna landskap från cykelsadeln eller från hästryggen. Lyssna på tystnaden och sova i tält under stjärnhimlen. Sveriges natur är kontrastrik och har något för alla smaker. Äventyren i boken är anpassade för att upplevas över en helg, och är spridda över Sverige med utgångspunkt Stockholm.

Författaren, Gunnika Isaksson-Lutteman är något av en expert på att hitta äventyr i vardagen och menar att alla kan äventyra. Tidigare har hon skrivit flera populära guideböcker inom friluftsliv. I den här boken delar hon med sig av sitt äventyrsår då hon upplevde ett äventyr utomhus varje helg under ett år.

Boken finns att köpa på webshop.52adventures.se  (Alla länkarna öppnas i ett nytt fönster)

KONTAKT
Gunnika Isaksson-Lutteman
52adventures
Telefon: 070-665 74 21
Mail: info@52adventures.se
Kontor: Rindö Hamn, Vaxholm
Webshop: webshop.52adventures.se
Hemsida: gunnika.com
Instagram: 52adventures
Facebook: 52adventures
Blogg: 52adventures

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet