Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Jordgubbsbilden fick fint Hedersomnämnande av Moderskeppet!

Himla kul! Min jordgubbsbild jag tog för många somrar sedan i vårt jordgubbsland har fått ett fint Hedersomnämnande av Moderskeppet!

Bilden ovan; Jordgubbsbilden, sommaren 2017. Foto; Carl Stridsberg

Motiveringen till hedersomnämnandet låter så här;
”- Carl Stridsberg tilldelas hedersomnämnande i maj månads utmaning. På denna bild ser vi underbara jordgubbar så röda och fina. Det ger något extra att se jordgubbarna i sin naturliga miljö. De är plockade i hinkar och jag kan även se buskarna i grönt i bakgrunden. Det påminner mig om alla gånger jag plockat jordgubbar som barn och vilken lycka det var om jag hittade en extra stor ”gubbe”. Jag kan känna doften av nyplockade jordgubbar och blir riktigt läskad. ” Själva omnämnandet ligger här på Facebook! 

Här nedan lite information om suveräna Moderskeppet!

”En plats att återvända till” – så tänkte grundaren Mattias Karlsson Sjöberg med namnet. Du ger dig ut och utforskar, och sedan kommer du hem till Moderskeppet för att skaffa nya kunskaper.

Det var 2005 och Moderskeppet startade som en sajt om bildbehandling med Photoshop. Idag handlar Moderskeppet om så mycket mer, men värme och humor står fortfarande sida vid sida med kunskap och pedagogik. Varje dag!

Bilden nedan; Varje expert på Moderskeppet har en egen studio där de skapar sina videos och kurser.

Du kan prova på Moderskeppet gratis i 7 dagar och ta del av över 400 kurser, reportage, uppslagsverk och videoserier skapade av svenska experter.
Läs mer Här! 


Här är hela teamet på Moderskeppet som du kan få hjälp av…. Ett fint gäng med glada tjejer och killar!

 

Se Moderskeppets fina informationsvideo här nedanför!

Relaterade inlägg


Arkiv

Hoppa till verktygsfältet