Laddar

22
jun

  • 22 juni, 2021

Lena Philipsson Uppträder i Helsingborg Arena 8 april 2022!

Artisten Lena Philipsson beger sig ut på turné nästa år. Den 8 april uppträder hon i Helsingborg Arena. Förra sommaren gav hon ut sitt 13:e soloalbum ”Maria Magdalena” och ska nu framföra låtar både från den skivan, blandat med äldre låtar.

Foto/Källa; Helsingborg Arena

– ”Jag ser jättemycket fram emot att åka ut på en stor turné igen och bland annat spela låtarna från senaste albumet Maria Magdalena. Det blir mycket musik, gammalt och nytt. Jag kommer även jobba med bilder och videor eftersom det är ett genomgående tema kring senaste skivan”, säger Lena Philipsson.

Fredag 8 april klockan 19.00
Medverkande:
Lena Philipsson – piano & sång
Jonas Pomo – keyboard
Petter Gunnarsson – bas
Janne Robertsson – trummor
Jocke Backman – gitarr

Turnén arrangeras av Stella Event, Nöjet Konsert och Blixten & Co.

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Helsingborg Arena
Stella Event
Nöjet Konsert
Blixten & Co

Helsingborg Arena – Ett hus. Tusen upplevelser!

Njut av en stjärnspäckad show och landets främsta artister, heja fram favoritlaget och gå på konferens. Helsingborg Arena är en plats som sjuder av liv och rörelse året om. Med service i toppklass, trevlig miljö och promenadavstånd till centrum är Arenan en perfekt mötesplats för alla åldrar. Köp snacks och fika i våra välfyllda kiosker och låt kvällen börja i restaurang som erbjuder svalkande drycker och god mat av utvalda råvaror. Köp biljetter och läs mer om våra evenemang på www.hbgarena.se (Se länk ovan).

Helsingborg Arena ingår i Helsingborg Arena & Scen som är ett av Nordens större kultur- och evenemangsbolag. I bolaget ingår också Helsingborgs stadsteater, Helsingborgs Konserthus, Sofiero slott och slottsträdgård, utomhusscenen Grytan samt evenemangsenheten. Helsingborg Arena & Scen ägs av Helsingborgs stad och har cirka 200 medarbetare. VD för bolaget är Max Granström.

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.