Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Måns Möller testar skämt – mini-turné med premiär 16 oktober!

Vänner! Jag saknar er. Saknar känslan av att stå bakom ridån – höra bubblet i teatersalongen. Jag vill höra era skratt igen, och jag behöver själv skratta igen. Och nu – äntligen – skall jag ge mig ut och göra några provföreställningar!

Jag har en hel byrålåda full med skämt jag skrivit under de senaste 2 åren. Vad är kul? Vad är helt värdelöst och vad är jättejättekul? Det är era skratt, burop, och/eller applåder som avgör. Det är det fina med standup comedy – man får direktrespons. Det är live.

Jag kommer berätta lite om mina senaste projekt (till exempel blev jag ju, tillsammans med min kompis Christer Skog, först i världen med att ha åkt 10 Vasalopp i rad) och passar på att visa lite filmsnuttar och bilder med min gamla projektor. Det blir lite allt möjligt, lite skratt, lite feel-good – ja, ni fattar läget!

Som jag längtar – som jag saknar er! Nu kör vi – varmt välkomna!!

—Måns Möller

Turnéplan
lör 16 okt – Royal, Eskilstuna
tors 21 okt – Hässleholm kulturhus
fre 22 okt – Folkets hus, Alvesta
lör 23 okt – Laholms teater
tors 28 okt – Folkets hus, Nynäshamn
lör 30 okt – Kulturhuset, Örebro
tors 11 nov – Scalateatern, Karlstad
fre 12 nov – Jönköpings teater
lör 13 nov – Kalmar teater
tors 18 nov – Palladium, Alingsås
fre 19 nov – Varberg teater
lör 20 nov – Palladium, Växjö

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Boka biljetter HÄR!
Måns Möller official site
Måns Möller Instagram
Blixten & Co

 

Relaterade inlägg


Arkiv

Hoppa till verktygsfältet