Laddar

6
jun

  • 6 juni, 2021

Om Nationaldagen i Stadsparken Laholm

Bilden ovan; Liggande damen i Laholms Stadspark. Konstnär; Anders Ölund. Foto; Carl Stridsberg

På skylten kan du läsa information om det digitala firandet samt se en lista på alla medverkande utställare!

På skylten kan du läsa information om det digitala firandet samt se en lista på alla medverkande utställare 🧡 Många av utställarna finner man även i LoveLaholms ”Företagskatalog här” där det är helt gratis att medverka – år efter år! 

OM Laholms Stadspark
Laholms stadspark har satts på kartan mycket tack vare den framlidne landskapsdesignern och konstnären Peter Gaunitz. Sommaren 2013 anmälde Stefan Persson, parkansvarig i Laholm, Laholms Stadspark i den nyinstiftade tävlingen Park Inspira. Parken utsågs där till Sveriges vackraste nyanlagda park och kunde ståta med att vara det ända till 2015. Intresset för parken har i och med detta ökat och lockar än i dag många turister. Är man intresserad kan man följa med på någon av de öppna guidningarna som anordnas under sommaren och hösten.

logga_stadsparken250

Vill ni minnas tillbaka hur vi 2019 firade Nationaldagen i vår vackra Stadspark har vi på LL sparat ett inlägg från den dagen med egna bilder och programmet för den dagen.
Vi hoppas vi får uppleva något liknande den sjätte juni 2022, ja, något i hästväg då förresten. Eftersom vi ju missat flera festliga år!

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
2019 års Nationaldag i parken
2018 års Nationaldag i Stadsparken
Anders Ölunds snickeri

 

BESÖK LOVELAHOLM´S SYSTERSAJTER
ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter.
Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn här ovanför.
Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.