Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Trädgårdskonserter i slottsmiljö!

Under perioden 29 juni till 26 augusti kommer stora delar av den svenska artisteliten vara på plats på Tjolöholm. Anna Ternheim, Smith & Tell, Markus Krunegård och Sofia Karlsson är några av alla de artister som intar scenen på Tjolöholm.

Bilden; Tjolöholm i norra Halland är landets främsta arts- and craftsanläggning. Foto; Thomas Carlén

-”Vi vill skapa en intim känsla i en unik miljö där man kan lyssna på musik och äta en bit mat tillsammans och uppleva några av Sveriges största artister i ett lite mindre, men säkert format”, berättar Tjolöholms Slotts evenemangschef David Dagemark.

Trädgårdskonserterna kommer ske främst tisdagar och torsdagar i perioden 29 juni till 26 augusti och totalt blir det 17 konsertkvällar.

Spelschema
Tisdag 29 juni – Petra Marklund
Torsdag 1 juli – Måns Zelmerlöw
Tisdag 6 juli – Thomas Di Leva
Tisdag 13 juli – Emil Jensen
Tisdag 20 juli – Tomas Andersson Wij spelar med Jonathan Johansson
Torsdag 22 juli – Ulrik Munther
Tisdag 27 juli – Hederos Hellberg + Christian Kjellvander
Torsdag 29 juli – Uno Svenningsson
Fredag 30 juli – Smith & Tell
Tisdag 3 augusti – Markus Krunegård
Onsdag 4 augusti – Nisse Hellberg
Torsdag 5 augusti – Atomic Swing
Fredag 6 augusti – Frida Hyvönen
Torsdag 12 augusti – Sofia Karlsson
Fredag 20 augusti – Timbuktu & MASAKA Trio
Tisdag 24 augusti – Anna Ternheim
Torsdag 26 augusti – Albin Lee Meldau

Tjolöholms trädgårdskonserter är ett samarbete mellan Stiftelsen Tjolöholm, Kungsbacka teater, Jubel och Frihamnen Event.

OM Tjolöholms Slott
Tjolöholms gods är Nordens främsta Arts and Crafts-anläggning, belägen på en vidsträckt halvö i Kungsbackafjorden. Godset är utformat som ett eget idealsamhälle med slott, arbetarby, kyrka, slottsträdgård och fantastisk natur och havslandskap. Det påkostade slottet ritades i Tudorstil av arkitekten Lars Israel Wahlman och stod klart 1904. Slottsfrun Blanche Dicksons ambition var att återskapa ett engelskt lantgods. Slottets välbevarade inredning visas regelbundet under hela året. Trädgårdarna och naturområdena är alltid öppna för besökare. Godset ägs av Stiftelsen Tjolöholm med syfte att bevara och utveckla egendomens natur- och kulturvärden. Varje år gästas godset av omkring 250 000 besökare.

OM Tjolöholms Slott
Tjolöholms gods är Nordens främsta Arts and Crafts-anläggning, belägen på en vidsträckt halvö i Kungsbackafjorden. Godset är utformat som ett eget idealsamhälle med slott, arbetarby, kyrka, slottsträdgård och fantastisk natur och havslandskap. Det påkostade slottet ritades i Tudorstil av arkitekten Lars Israel Wahlman och stod klart 1904. Slottsfrun Blanche Dicksons ambition var att återskapa ett engelskt lantgods. Slottets välbevarade inredning visas regelbundet under hela året. Trädgårdarna och naturområdena är alltid öppna för besökare. Godset ägs av Stiftelsen Tjolöholm med syfte att bevara och utveckla egendomens natur- och kulturvärden. Varje år gästas godset av omkring 250 000 besökare.

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Tjolöholms Slotts webbplats
Till konserterna – Boka biljett

 

BESÖK LOVELAHOLM´S SYSTERSAJTER
ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter.
Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn här ovanför.
Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Relaterade inlägg


Arkiv

Hoppa till verktygsfältet