Laddar

5
jul

  • 5 juli, 2021

Svenska västkusten och dess maneter!

Du kan använda insidan av handen för att driva bort den. Om du blir bränd, tvätta med mycket varmt vatten och skrapa av resterna. Salvor av aloe, hydrokortison eller xylokain kan hjälpa huden.

Det tredje fotot är en vanlig manet – de brinner inte. Maneter simmar inte för att attackera dig, de simmar för att hålla flytande.

Text; Annelie Pompe
Foto; Annelie Pompe

OM Annelie Pompe
Som äventyrerska på heltid och med ett fokus på mental- och fysisk träning utmanas kroppen för jämnan i olika miljöer. Då är riktigt bra utrustning för ett aktivt uteliv helt avgörande för både upplevelse och ibland också överlevnad. Underställ, värmande plagg, kläder som torkar snabbt, strumpor, handskar, solskydd, tält, sovsäck och skyddande glasögon är bara några exempel på utrustning som måste väljas med omsorg. Annelie arbetar med samarbetspartner inom olika områden. Det är med stolthet och glädje som hon som huvudsponsor från och med januari 2015 jobbar med Bergans of Norway.

Annelie Pompe fridyker med val. Foto; Martin Zapanta

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Annelie Pompes webbplats
Annelie Pompe på ListitSweden.se
Annelie Pompe på HittaUpplevelse.se

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.