Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Spegel som du vill ha den!

Det finns vissa saker som finns i varje svenskt hem. En spegel är ett sådant objekt. Visste du att du kan bestämma exakt hur din spegel ska se ut? Med spegelfolie på rulle så är detta helt och hållet möjligt. Allt du behöver göra är att låta kreativiteten flöda.

Att spegla sig är något av det mest naturliga man kan göra. Innan vi hade uppfunnit spegeln gjorde man det i stilla vatten som sjöar och dammar. En spegel har de flesta i sitt hem, många har dessutom flera stycken. Ibland vill man vara kreativ och skapa sin egen spegel, i andra fall så är det någon yta som man vill ska vara blänkande fin.

Spegel som metervara
Det finns idag möjlighet att låta kreativiteten flöda då det finns självhäftande spegel som metervara att köpa. Det handlar om en slags folie som finns i två utföranden. Dels en som har en mattare ton och dels en som man kan spegla sig i. Det handlar bara om hur man vill använda denna folie. Vill man skapa en häftig spegeldörr till garderoben väljer man den senare varianten.

Är det snarare en kromad effekt man är ute efter i exempelvis vardagsrummet, då tar man den som är mer matt. Som sagt så handlar det om att utnyttja sin kreativitet. Låta inspirationen flöda och se till att det blir precis som man tänkt sig. Denna folie är lätt att arbeta med och många tycker det är roligt att skapa själva.

Det blir som ett heminredningsprojekt där man själv bestämmer hur avancerat det ska vara. Man kan göra något enklare eller ge sig på att skapa något med komplicerat. Det är bara fantasin som sätter gränserna för vad man kan skapa med denna självhäftande spegelfolie. Vad blir ditt första projekt?

Relaterade inlägg


Arkiv

Hoppa till verktygsfältet