Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Lokala företagare tar över Visit Trelleborgs Instagram!

Under hösten får du följa besöksnäringens arbete bakom kulisserna. Visit Trelleborgs Instagramkonto fylls vanligen av vackra bilder och tips på upplevelser i Trelleborgs kommun.

Bilden; Gislövs läge. Foto; Niclas Ingvarsson

Nu testar bolaget att låta fem lokala aktörer inom besöksnäringen göra en s.k. ”takeover”, där de tar över Instagramkontot och låter följarna få en inblick bakom kulisserna.

”Vi vill ge en bild av människorna och kreativiteten som bygger vår destination, berättar Gabriella Rönnow, destinationsutvecklare på Visit Trelleborg. Många aktörer inom besöksnäringen har mött stora utmaningar under tiden med restriktioner. Vi vill sätta ljuset på de lokala hjältar som istället för att ge upp har utvecklats”, fortsätter hon.

En Instagram takeover är en metod inom digital marknadsföring som används för att skapa intressant och engagerande innehåll i sociala medier. Metoden föddes då stora internationella varumärken började samarbeta med välkända profiler på Instagram, sk influencers.

– ”Det handlar inte om reklam, utan inläggen ska fokusera på aktörernas vardag och deras passion för sina verksamheter. Valet av tidpunkt är strategiskt då Visit Trelleborg aktivt arbetar för att turister och besökare ska upptäcka och besöka oss under nya säsonger”, berättar Gabriella Rönnow.

Först ut att ta över Instagramkontot är Hönsinge Hantwerksbryggeri. Med start vecka 38, tisdag-torsdag, bjuder Magnus Servin in kontots följare bakom kulisserna i bryggeriet. Ölbryggeriets ädla konst och Magnus passion för sitt företag ska väcka nyfikenhet och inspirera till njutningsfyllda besök hos den levande landsbygd som omger Trelleborg.

Under hösten kommer även Hallongården, Slättarps Gård, Trelleborgs Museum och Ting Ute & Inne att göra gästspel på Visit Trelleborgs Instagramkonto. Om metoden faller väl ut planerar bolaget fler takeovers i framtiden.

OM Visit Trelleborg – Din guide till Skånes Sydkust!
Visit Trelleborg finns representerade i centrala Trelleborg, samt sommartid även i Smygehuk, för att ge dig de bästa tipsen när det kommer till upplevelser på Sveriges sydkust! Allt från familjära besöksmål och friluftsaktiviteter till restauranger, golfpaket, utsiktsplatser och kulturupplevelser ryms i vår repertoar. Vi lotsar dig lika glatt till Sydkustens vackraste badplatser, som till områdets vassaste take away och fyndvänligaste loppisar. Givetvis hjälper vi dig även, efter bästa förmåga, vid frågor kring tillgänglighetsanpassning, bokningar, samt utflyktsmålens coronasäkerhet.

Trelleborg Turistcenter och Smygehuk Turistinformation är auktoriserade medlemmar i Visita vilket innebär att vi står till tjänst med kvalificerad turistinformation om Trelleborg, Skåne och övriga Sverige på flera olika språk. Vi finns digitalt och anpassar information löpande efter nuvarande situation. Dock uppmuntrar vi alltid den besökande till egenansvar efter rådande rekommendationer.

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Visit Trelleborgs Instagramkonto
Visit Trelleborgs webbplats
Trelleborgs kommuns webbplats

 

BESÖK LOVELAHOLM´S SYSTERSAJTER
ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter.
Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn här ovanför.
Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Relaterade inlägg


Arkiv

Hoppa till verktygsfältet