Laddar

8
sep

  • 8 september, 2021

Polischefen i Halland, Mats Palmgren föreläser den 7 Oktober!

Fyra torsdagskvällar med start den 7 oktober på Gröna Hästen. Det alltså den 7, 14, 21 och 28 oktober och föreläsningarna börjar varje gång kl 19.00.

Föreningen Gamla Laholm startar den 7 oktober med Polischefens återkomst. Polischefen i Halland, Mats Palmgren, blev en så uppskattad föreläsare förra hösten så man bad honom återkomma och fortsätta sin intressanta berättelse.

Mats har en mycket gedigen bakgrund med sina 39 år inom svensk polis och på olika platser och nivåer. Men han har också tjänstgjort utomlands för att stödja polisväsendet i olika länder, främst i Latinamerika, där han bland annat var 3 år i Colombia.

7 oktober – ”Latinamerika – en resa i historia kultur” är rubriken på Mats föreläsning som också bjuder på musikaliska inslag. Vi kan utlova en spännande och rolig föreläsning av Mats!
Priset är 100 kr och då inkluderar det fika under kvällen. Föranmälan görs till Inger Persson på mobilnr 0768 542075.
Föreläsningarna genomförs med stöd av Laholms kommun.

14 oktober – Henrik Widegren, känd från SVT:s Fråga Lund
Den 14 oktober kommer läkaren Henrik Widegren, öron-, näsa- och halsläkare, mest känd från SVT:s Fråga Lund till Laholm. Han bjuder både på föredraget “Skratt – inget man skojar bort” och på gitarr och sång.

21 oktober – NIBE-VD:n Gerteric Lindquist, eldsjäl inom näringslivet i Sverige
NIBE-VD:n Gerteric Lindquist kommer den 21 oktober. Han har haft sin position i över 30 år och betecknas som en verklig eldsjäl inom näringslivet i Sverige.

28 oktober – Anders Källgård, läkare och författare samt ö-älskare
Anders Källgård är sist ut den 28 oktober. Han är läkare och författare samt ö-älskare. Han kommer att hålla sitt föredrag om italienska öar.

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Föreningen Gamla Laholms webbplats
Föreningen Gamla Laholms Facebooksida

 

BESÖK LOVELAHOLM´S SYSTERSAJTER
ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter.
Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn här ovanför.
Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.