Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

GOTT NYTT ÅR 2022

Sedan lanseringen av LoveLaholm.se den 6 juni 2014 har det hänt mycket på vår hemsida. Glädjande nog har många uttryckt sitt gillande om sajten och vi har haft och har många trogna följare genom åren.

Till alla våra besökare, partners & annonsörer
GOTT NYTT ÅR!

Mycket av saker vi planerat har inte alltid blivit av ( Mest beroende på covid-19 eländet här i Världen) och annat vi inte planerat för har kommit till. Många nya företag har kommit till oss och många har även lagt upp evenemang och delat med sig av kommande händelser.

LoveLaholm och dess grundare blir den första pristagaren av det nyinstiftade Björn Hellberg-stipendiet!
Det absolut bästa som hänt under åren som gått är att 2020 fick LoveLaholm.se, och jag, Carl Stridsberg, mottaga det fina stipendiepriset av självaste Björn Hellberg! Priset utdelades Fredagen den 13 februari på Stadshotellet i Laholm. Närmare bestämt på den exklusiva puben Pärlan. Härmed kommer denna dagen att vara min egen turdag!
Mer om detta fina pris kan ni läsa här!

Vi hälsar även alla våra trogna besökare och våra annonsörer välkomna nästa år också.
Till alla de företag och föreningar som valt att annonsera på LoveLaholm.se sedan starten vill vi bara låta hälsa att ni är hjärtligt välkomna att synas hos oss år 2022 också. Och vi hälsar även alla våra trogna besökare välkomna nästa år också. Extra mycket tack till vår mesta samarbetspartner och referens, Jessica, på Smyckets Ur & Guld!

GRATIS ANNONSERING!
För alla de föreningar och företag som ännu inte syns på LoveLaholm.se. Vare sig det gäller att lägga till sitt företag, en förening, ett evenemang, en sevärdhet, hyra ut sin stuga eller som restaurangägare, lägga upp veckans meny och ”Dagens lunch” så gör man det här helt gratis!

Välkomna att synas på Laholms ”hjärtligaste hemsida” ni med!

 

BESÖK LOVELAHOLM´S SYSTERSAJTER
ListitSweden.se & HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter.
Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn här ovanför.
Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Relaterade inlägg


Arkiv

Hoppa till verktygsfältet