Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Händer i Laholm med omnejd

Nu under denna envisa Pandemin och dess värsta våg har ju så smått olika evenemang börjat rulla in från alla håll. Nu närmar det sig ju Julhelgerna och fler och fler Julevenemang och julbord kommer in som tips på vår Facebookgrupp, ”Händer i Laholm med omnejd”.

Bilden; Marknadsdag på Stortorget Laholm. Foto; Carl Stridsberg, LoveLaholm

Vi på LoveLaholm.se har lagt vår evenemangsmodul på is. Dels för att det varit tunnsått med evenemang under Pandemin, helt naturligt. Men också för att vi jobbar med att bygga om vår webbplats till en modernare version. Under tiden, ja, även efteråt, när sajten är lanserad, finns vi alltså även på Facebook.

HÄNDER I LAHOLM MED OMNEJD PÅ FACEBOOK

Det händer ju mycket i vår lilla kommun och Julen närmar sig ju också i rask takt. Många privatpersoner, föreningar och företag lägger in sina evenemang och annat i vår Facebook-grupp.

Du är också hjärtligt välkommen in i gruppen, bli medlem och lägg in om något som du vet om. Det kan vara något evenemang, en händelse som du tror fler kan ha glädje och nytt av och mycket mer.

Gruppen heter alltså ”Händer i Laholm med omnejd”. Med ”omnejd” tänker vi ju på våra småorter runt om Laholm. Veinge, Våxtorp, Skottorp, Skogaby, Lilla Tjärby, Vallberga, Mellbystrand och Skummeslövsstrand med flera med flera. Vi låter även vissa från Båstad och Halmstad lägga in något, det är ju trots allt inte så långt till de städerna..

Du kommer till vår grupp HÄR

ANDRA EGNA GRUPPER OCH SIDOR PÅ FACEBOOK
Vi på LoveLaholm driver även fler grupper och sidor på Facebook. I egenskap av ägare driver jag, Carl Stridsberg, även ett par fotogrupper därinne med tiotusentals fina bilder, kom gärna in och kika och bli medlem! 🙂

Jag kommer här nedanför att lägga upp alla namn på mina grupper samt länka till dem. Förhoppningsvis kikar du in och blir medlem och du får gärna skriva och kommentera om något. Kanske är du precis som mig en glad fotoamatör?

Några av grupperna har lite anknytning till Laholm, de lägger jag in här under.
Alla länkar öppnas i ett nytt fönster!

LoveLaholm – Idag 2021-12-03, lite över 1000 medlemmar
https://www.facebook.com/lovelaholm

Händer i Laholm med omnejd – Idag 2021-12-03, 2600 medlemmar
https://www.facebook.com/groups/handerilaholm

Bostad sökes & finnes i Laholm – Idag 2021-12-03, 2600 medlemmar
https://www.facebook.com/groups/bostadilaholm

Stugor uthyres i Laholms Kommun- Idag Idag 2021-12-03, 90 medlemmar
https://www.facebook.com/groups/stugorilaholm

Brottsplats Laholm – Idag 2021-12-03, 5000 medlemmar
https://www.facebook.com/groups/brottsplatslaholm

FOTOGRUPPERNA

Dagens Sverigebild – Idag 2021-12-03, 2400 medlemmar (Gruppen har lite anknytning till min webbplats, ListitSweden, och Dagens Sverigebild, där)
https://www.facebook.com/groups/dagenssverigebild

Foto i Fokus – Idag 2021-12-03, 1500 medlemmar
https://www.facebook.com/groups/fotoifokus


EGNA WEBBPLATSER
Äger och driver följande webbplatser ;

LoveLaholm.se – Laholms egen guide med hjärta för bygden!
https://lovelaholm.se/

Laholm – En skimrande pärla!
Laholm är som en skimrande pärla, en pittoresk liten stad med slingrande gränder där små konstverk dyker upp här och där. Här finns många små, mysiga vackra hus och ibland glimtar Lagan till mellan huskropparna i gränderna. Att vandra runt i den väl bevarade innerstadskärnan, som är i klass med Visby, Vadsten och Ystad är en fin upplevelse, värd att varmt rekommendera!

Vad är LoveLaholm.se?
Vi är en oberoende lokal och privat portal som bevakar evenemang, nöje och större händelser i Laholm. Vi har levt och bott i Laholm största delen av våra liv. Därmed känner vi starkt för vår lilla mysiga stad och omgivningarna här. Vi är också lätta att nå för de företag som vill kontakta oss.

Vad erbjuder vi?
Genom att samla alla aktiviteter, evenemang, sevärdheter, föreningar och företag i vår kommun på en portal, kan medborgare och turister lättare hitta just den restaurang eller aktivitet de söker. Till företag erbjuder vi en smidig och helt kostnadsfri lösning till att synas online. Därutöver erbjuder vi annan form av marknadsföring i form av väl synliga banners till en billig peng. För restaurangerna i staden erbjuder vi vår mobilvänliga tjänst, ”Dagens lunch”. https://lovelaholm.se/dagens-lunch/

Priser & Utmärkelser
LoveLaholm och dess grundare blir den första pristagaren av det nyinstiftade Björn Hellberg-stipendiet! Har den stora glädjen att berätta att jag, Carl Stridsberg, grundaren av den lokala och privata, politiskt oberoende hemsidan, LoveLaholm.se har fått mottaga det fina stipendiepriset av självaste Björn Hellberg!

Varför välja oss?
Vi jobbar kontinuerligt med att öka synligheten för företag. Vi finns alltid tillgänglig för er vid eventuella frågor och support. Vi är några personer med ett stort hjärta för bygden! Ingen annan än vi som bor i Laholm kan marknadsföra orten bättre. LoveLaholm.se är vårt lilla bidrag till att sprida en bild över livet i Laholm. Ju fler som känner till och uppskattar Laholm, desto bättre.

Varför annonsera hos oss?
Det är viktigt att synas. På LoveLaholm.se sticker du ut ur bruset. Vi ger dig en fantastisk möjlighet att HELT GRATIS exponera ditt turistföretag eller besöksmål.


ListitSweden.se
https://listitsweden.se/
ListitSweden.se vill hjälpa upplevelseföretagare att få fler besökare och gäster! Tillsammans samlar vi alla Sveriges smultronställen! Genom att hjälpas åt kan vi lyfta alla de underbara besöksmålen i Sverige. Smultronställen som är så härliga att de förtjänar att delas med andra är precis det vi efterlyser. Här samlas allt det som är värt ett besök – och bara det. Har du ett ställe eller känner du till ett som du tycker ska vara med? Skriv då gärna till oss och berätta! Vidare kan du på ListitSweden.se hitta och få tips och inspiration om upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter över hela landet på en ständigt växande hemsida. Tipsa dina vänner och dela dem med andra.

HittaUpplevelse.se
https://hittaupplevelse.se/
HittaUpplevelse.se vill hjälpa upplevelseföretagare att få fler besökare och gäster! Vidare att vara ett ställe där människor kan träffas för att hitta, dela och skapa upplevelser till dom själva och till andra! Dina möjligheter med olika upplevelser är att vi tillsammans kan skapa upplevelser som för människor samman genom gemensamma minnen och historier som upplevelsen skapar! Egna resor och upplevelser, såväl som dina resor och upplevelser om du så vill. Vi vänder oss till alla som vill synas med en spännande upplevelse eller äventyr och resor.
Vidare förmedlar vi och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med privatpersoner, turistföretag , turistorganisationer och kommuner på en ständigt växande hemsida.

 

Relaterade inlägg


Arkiv

Hoppa till verktygsfältet