Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Upplev Vallåsens Fjällanläggning!

Besök vår härliga ”fjäll” och skidort, Vallåsen, som  är en underbar vinterupplevelse för hela familjen med hela tio nedfarter och liftar för både nybörjare och vana åkare. Glöm inte förboka!

Nu har Vallåsen helgöppet!
Förboka dina skidor och liftkort innan ankomst på deras hemsida!

 

Ta expressliften till 1260 meter långa åk
Vallåsen är en härlig vinterupplevelse för hela familjen med hela tio nedfarter och liftar för både nybörjare och vana åkare. Så snart temperaturen kryper ner mot minusgrader sprutar vi snö. Det brukar innebära premiär i december och bra skidåkning ända in i mars. De senaste säsongerna har vi haft öppet i snitt 70 dagar.

Trots situationen med covid-19 har intresset för skidåkning i södra Sverige varit stort och kvällstiderna räcker inte längre till. Oavsett vilken dag man besöker Vallåsen så måste gästerna förboka liftkort och hyrutrustning på hemsidan.

– ”Tyvärr säljer vi inte liftkort på plats, då vi behöver hålla koll på antalet gäster vi släpper in på området. Maxantalet kan skilja sig åt beroende på hur många backar och liftar som är öppna, men för att undvika att man får vända hem igen när man kommer hit så måste man förboka.”

LÄS MER, BOKA SKIDOR & LIFTKORT OCH SE ÖPPETTIDER HÄR! 

Om Vallåsen
Vår ambition är att erbjuda varierande skidåkning över stora ytor. Med en största fallhöjd på 145m erbjuder Vallåsen röda, gröna och blå nedfarter. Vi är mycket stolta över vårt liftsystem. Med en stolslift och tre släpliftar. Liftkapaciteten är väl avstämd med utrymmet i backarna, d v s det skall aldrig bli för trångt i backarna. Under hösten 2020 blev Vallåsen Sveriges sydligaste Vasaloppscenter och erbjuder 1,4 km längdspår för både avancerade åkare och nybörjare.

Vallåsen tillhör Branäsgruppen, Sveriges största privatägda skidanläggningsföretag. I gruppen ingår Branäs, Kungsberget, Ulricehamn Ski Center och Vallåsen Bike Park.

 

BESÖK LOVELAHOLM´S SYSTERSAJTER
ListitSweden.se & HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter.
Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn här ovanför.
Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Relaterade inlägg

Posta kommentar

Kommentarer2

Kommentarer inaktiverade.


Arkiv

Hoppa till verktygsfältet