Laddar

3
mar

  • 3 mars, 2022

Antikrundan till Norrvikens trädgårdar

Bilden ovan; Stilträdgårdarna – När Rudolf Abelin skapade sitt Norrviken ville han spegla världen. I växter, stenar och formspråk, men också i den tidens öppna förhållningssätt till det som inte var det välkända. Idag utvecklar vi nyfiket stilträdgårdarna vidare och bjuder med stolthet in till fransk elegans, österländsk mystik, japansk harmoni, tysk skötsamhet, vild romantik och formstark barock. Foto: Eva-Marie Furevi

– ”Vi ser verkligen fram emot att spela in Antikrundan på Norrvikens trädgårdar. Vackrare plats kan vi ju inte önska! Vi hoppas att det blir många besökare från hela Halland och Skåne”, säger Pernilla Månsson Colt, producent för programmet sedan 2008.

Inspelningen blir tisdagen den 23 augusti.

Redan nu kan tittarna skicka in bilder på stora otympliga föremål som man önskar få värderade. Redaktionen väljer sen ut ett antal föremål som hämtas till inspelningsplats eller får hembesök av experterna. Vi uppmuntrar besökare som önskar att medverka att föranmäla sig via länken och att hålla antalet föremål till max tio för att korta ner köerna.

Anmälan sker på https://shortaudition.net/antikrundan

Läs mer om Norrvikens Trädgårdar på vår systersajt, ListitSweden.se HÄR!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.