Laddar

30
maj

  • 30 maj, 2022

Åkturen är tillbaka i sommar!

Med linjen kan man upptäcka de olika besöksmålen och naturreservaten runt Åkulla med buss. Den går i en runda som startar och slutar på Varbergs bussterminal. Hela turen tar cirka 1 timme och 45 minuter.

Det känns härligt att vi tillsammans med våra partners kan återuppta den här populära och mycket uppskattade sommarturen och att våra resenärer återigen kan ta sig ut och uppleva omgivningarna i Åkulla, säger Peter Gyllander press och informationschef på Hallandstrafiken.

Åkturen gör att man på ett enkelt och hållbart sätt når Åkullas populära besöksmål med kollektivtrafik. Man hoppar av och på precis som man vill utmed linjen. Hop on – Hop off helt enkelt. Man kan åka hela turen eller åka en del, stanna, uppleva och sen åka vidare. Med Åkturen är det bara att hoppa av – eller på – när man känner för det. Det finns även en förinspelad guidning som man kan lyssna på om man är nyfiken på vad som svischar förbi utanför fönstret.

Åkturen kommer att återkomma i ny kostym. De som kommer ihåg Åkturen, kommer ihåg att den syntes. Den kommer att synas även denna gång, i ny design. Hallandstrafikens blå färg, en ny typ av buss och besöksmålen på platsen har inspirerat till valet av design.

Hallandstrafikens ordinarie biljetter gäller på Åkturen, inklusive Sommarbiljetten (från 15 juni) och Seniorbiljetten.

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Läs mer om Åkturen
visitvarberg.se

BESÖK LOVELAHOLM´S SYSTERSAJTER
ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter.
Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn här ovanför.
Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.