Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Hitta hundar och andra husdjur till salu på djurportal.se

Om du är på jakt efter att adoptera en hund eller något annat husdjur så känner du med största sannolikhet igen dig i att processen är långt ifrån smidig. Krångliga register, dåliga hemsidor, och ofta långa väntetider gör att många blir väldigt otaggade på att gå hela vägen. Som tur är så finns det nu en lösning som gör det mycket enklare att adoptera en ny familjemedlem.

I och med pandemin så var det många som tog chansen att skaffa en hund. På grund av distansjobb och mer tid som spenderades hemma så var det många som passade på att skaffa en hund. Detta har i sin tur lett till att det är långa väntetider hos de flesta uppfödare och det kan ta lång tid innan man får möjlighet att hämta hem sin nya familjemedlem.

Dessutom så behöver man ofta leta länge innan man hittar en uppfödare som man tycker om, och det tar ofta lång tid och mycket energi att leta sig igenom olika hemsidor. På djurportal.se så kan du enkelt och smidigt se hundar, katter, och mycket annat som finns till salu. Det gör det lättare för dig att skaffa dig en överblick kring vad som finns tillgängligt och du kan sedan kontakta säljare och uppfödare direkt. På djurportal.se så kan man hitta valpar och vuxenhundar som behöver omplaceras. Detta kan vara en bra lösning för dig som behöver hämta din hund en specifik tid.

Mer än hundar
Men det är inte bara hundar som man kan hitta på djurportal.se. Här kan man även hitta kaniner, marsvin, och katter. Hundar är helt klart populärast, men katter tar andraplatsen. Precis som med hundarna så kan man här hitta kattungar som letar efter hem, eller vuxenkatter som behöver omplaceras av en eller annan anledning. Djurportal kan hjälpa dig att hitta din nya familjemedlem oavsett vad du letar efter.

Om du inte hittar det du letar efter
Om du inte hittar djuret eller rasen som du letar efter direkt kan det vara en god idé att sätta upp någonting som heter husdjursagent. Det är en profil som du skapar på djurportal.se där du fyller i information om dig själv och vad du letar efter. Därefter så kan säljare och uppfödare kontakta dig om de har ett djur tillgängligt som skulle kunna passa för dig. Detta är inte bindande utan fungerar mer som en intresseanmälan än någonting annat.

 

Relaterade inlägg


Arkiv

Hoppa till verktygsfältet