Laddar

1
maj

  • 1 maj, 2022

Lär dig hur du får ut det mesta av din kamera från en erfaren naturfotograf!

Mats är också en mycket välutbildad biolog (PhD) och kommer att guida dig i naturen såväl som genom Din kamera-menyn. Kommentarer om dina bilder tagna på turnén ingår.

Bilden ovan, Mats Wilhelms Jeep; Foto; Mats Wilhelm, matswilhelm.com

Kostnaden är 1800 kr som kan delas med en eller två vänner.
Boka via mobil +46(0)703295304.

Foto; Mats Wilhelm, matswilhelm.com

Konsttryck
Många av Mats foton är tillgängliga som utskrifter gjorda med ljusbeständigt bläck på Hahnemuhle fototraspapper. Mats gör bara 10 kopior av varje fotografi, och du kommer att få det numrerat och signerat av honom personligen.
Kika på bilderna HÄR!

Sök även Mats konsttryck här på Artportable – Sök efter artist!

Foto; Mats Wilhelm, matswilhelm.com

Mer om Mats Wilhelm
Den tidigare växt- och insektsforskaren Mats Wilhelm valde så småningom kameran istället för anteckningsboken. Naturen erbjuder ju vackra varierande landskap som stämmer väl överens med ens olika mänskliga känslor. Genom att uttrycka olika stämningar i bilder fann Mats, balans i livet i en ibland stressig värld. Förhoppningsvis kan du känna detsamma när du tittar på Mats bilder och kopplar dem till dina egna underbara utomhusupplevelser. Mats är medlem i Svenska föreningen Naturfotograferna /N. Han har även tidigare varit saxofonist i Jazz Big Bands!

Foto; Mats Wilhelm, matswilhelm.com

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Mats webbplats
Se även, Mats Facebooksida här!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.