Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Tjolöholms Slott Bakluckeloppis 14-15 maj

Bagageloppis intar återigen Tjolöholms vackra omgivning, tillsammans fyller vi ängarna intill slottet med bakluckor proppade med fynd. Lyckad uppslutning tidigare år med flera tusen besökare och över 400 säljande bilar!

BOKA PLATS I GOD TID

Sälj begagnade prylar i slottsmiljö med havet som granne. 220 kr säljplats med bil. Finns möjlighet hyra till bord och klädställning i bokningen. Köp av loppisplats är bindande. Det går inte att byta datum eller att boka av plats. Loppisen har öppet i alla väder.

KÖP SÄLJPLATS TJOLÖHOLM BAKLUCKELOPPIS HÄR


Foto/Källa; Bakluckeloppis Göteborg

PLATS

? TJOLÖHOLMS SLOTT ?

DAG OCH KLOCKSLAG

MAJ MÅNAD

LÖR 14 maj

SÖN 15 maj

JULI MÅNAD

LÖR 30 juli

SÖN 31 juli

Loppisshoppa kl 11-15

Avsluta sommaren med en rejäl utrensning där hemma. Rensa i skrymslen och förråd och sälj det på den populära loppisen ☀️

Festlig dag med aktiviteter för hela familjen!

VÄGBESKRIVNING
Med bil: Tjolöholms Slott ligger ca 4 mil söder om Göteborg. Från E6/E20 väljer du avfart 58, Fjärås/Tjolöholm. Följ därefter skyltning. Gott om besöksparkering.

MER ATT UPPTÄCKA!
Förutom Bakluckeloppis finns Slottspark med vackra naturområden och Barnens Tjolöholm där barnen kan leka i miljöer hämtade från de älskade böckerna om Emil i Lönneberga av Astrid Lindgren. Vid badstranden nedanför slottet finns skeppet ”Montrose” som inbjuder till lek och upptäckarglädje. Här finns också en sandstrand för de mindre barnen och en badbrygga.


Foto/Källa; Bakluckeloppis Göteborg

MAT OCH DRYCK
Förutom BAKLUCKELOPPIS GÖTEBORGs traditionella gatuköksvagn som kommer vara på plats hittar du god mat i Tjolöholms restauranger och kaféer, lagade från grunden på närproducerade råvaror. Kockarna i Storstugan och slottsköket brinner för kvalitet och säsongens variationer. I Hemtrefnadens trädgård odlas grönsaker som sedan förädlas och serveras i Storstugan samma dag som de skördats. Barnfamiljerna hittar sina favoriter i Kafé Manegen som bland annat serverar pannkaksbuffé, som ligger i anslutning till lekutställningen Emil.
Dela och bjud in era vänner!


Foto/Källa; Bakluckeloppis Göteborg

VÄRD; BAKLUCKELOPPIS GÖTEBORGVästsveriges största loppisarrangör!

Välkommen på utflykt!
Loppis-teamet från Bagageloppisen Slottsskogen

KONTAKT
Telefon: 0733 490 400

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Bakluckeloppis Tjolöholm
Tjolöholms Slott   (Se deras presentation på LoveLaholms systersajt, ListitSweden.se)

Relaterade inlägg


Arkiv

Hoppa till verktygsfältet