Laddar

29
dec

  • 29 december, 2022

Till våra besökare, partners & annonsörer GOTT NYTT ÅR!

Foto; Jeff Jacobs, Pixabay

Mycket av saker vi planerat har inte alltid blivit av och annat vi inte planerat för har kommit till. Många nya företag har kommit till oss och många har även lagt upp evenemang och delat med sig av kommande händelser. Inte på själva sajten men väl i vår Facebookgrupp; ”Händer i Laholm med omnejd”. (Alla länkar till externa webbplatser på denna sidan öppnas i ett nytt fönster) Välkommen in där och kika!

LoveLaholm och dess grundare blev den första pristagaren av det nyinstiftade Björn Hellberg-stipendiet!
Det absolut bästa som hänt under åren som gått är att 2020 fick LoveLaholm.se, och jag, Carl Stridsberg, mottaga det fina stipendiepriset av självaste Björn Hellberg! Priset utdelades Fredagen den 13 februari på Stadshotellet i Laholm. Närmare bestämt på den exklusiva puben Pärlan. Härmed kommer denna dagen att vara min egen turdag!

Vi hälsar även alla våra trogna besökare och våra annonsörer välkomna nästa år också.
Till alla de företag och föreningar som valt att annonsera på LoveLaholm.se sedan starten vill vi bara låta hälsa att ni är hjärtligt välkomna att synas hos oss år 2023 också. Och vi hälsar även alla våra trogna besökare välkomna nästa år också. Extra mycket tack till vår mesta samarbetspartner och referens, Jessica, på Smyckets Ur & Guld!

GRATIS ANNONSERING!
För alla de föreningar och företag som ännu inte syns på LoveLaholm.se. Vare sig det gäller att lägga till sitt företag, en förening, ett evenemang, en sevärdhet, hyra ut sin stuga eller som restaurangägare, lägga upp veckans meny och ”Dagens lunch” så gör man det här helt gratis!

Välkomna att synas på Laholms ”hjärtligaste hemsida” ni med!

 

BESÖK LOVELAHOLM´S SYSTERSAJTER
ListitSweden.se & HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter.
Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn här ovanför.
Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.