Laddar

12
jan

  • 12 januari, 2023

Halland är med på listan ”where to eat in 2023”

Bilden; Restaurang Knystaforsen ligger i Rydöbruk i Hylte kommun. Text & Bild; Visit Halland

Tillsammans med bland annat Ho Chi Minh City i Vietnam, Sardinien i Italien och Cambridge i England nämns Halland som en av de 11 platser man bör äta sig igenom under 2023 när Eater publicerar sin lista ”where to eat 2023”. Årets lista har inte bara fokus på riktigt bra mat utan har också tagit hänsyn till det som gör matupplevelsen till något extra: människorna, miljön, kulturen och historien bakom maten.

Att man som foodie ska besöka Halland 2023 beror enligt Eater på flera anledningar. Bland annat lyfts restaurangerna med Michelinstjärna, Äng & Knystaforsen, men också den bördiga jordbruksmarken, myllrande skogarna och vackra kustlinjen som lockat till sig ambitiösa entreprenörer och matälskare som bjuder in till spännande restauranger och matupplevelser.

I guiden listar de Hallands 16 bästa matupplevelser, bland annat Cosa table i Kungsbacka, Bar Glou Glou i Varberg, Prostens pizza i Falkenberg och Feldts tivolikiosk i Halmstad.

Läs Hallandsguiden här
Läs hela guiden här

OM Visit Halland
Visit Halland är Region Hallands besöksnäringsavdelning och vi vill få fler att upptäcka det många av oss redan märkt – att det är något speciellt med Halland. För att lyckas få fler människor att uppleva allt det fina i Halland samverkar vi med både destinationerna och företagen i Halland.

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Where to eat in 2023
Guide till Hallands 16 bästa matupplevelser
Visit hallands webbplats

Text & Bild; Visit Halland

 

BESÖK LOVELAHOLM´S SYSTERSAJTER
ListitSweden.se & HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter.
Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn här ovanför.
Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.