Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Saknar dig lille mor!

Det händer oss alla en dag. Någon vi älskar lämnar jordelivet för alltid. Jag vill tro att det blir till en bättre tillvaro i ande och ljus. Men de lever ändå kvar hos oss och med oss så länge vi minns dem och gömmer deras minne i våra hjärtan…..

Nu är det sex år sedan min lilla mor gick vidare till Gud. Vi saknar dig men vet ju nu att du slipper all värk och allt lidande som du fick utstå de sista åren av ditt liv. Vi kommer alltid att minnas dig i våra hjärtan resten av våra liv. Du var så liten och skör, en liten solstråle och det tycktes alltid stå liksom ett skimrande ljus runt dig, mor lille.


Mor, Irma, med sonen, Carl, och lite vita orkideer. Mors dag 2015

Det är så mycket jag skulle vilja sagt dig innan du försvann men jag låter ”Il Divo” sjunga det för dig. Ses snart mor.
Vaya Con Dios!

Spara

Spara

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet