Laddar

6
jun

  • 6 juni, 2024

LoveLaholm har fyllt tio år!

Sedan den sjätte juni 2014 har jag, Carl Stridsberg, arbetat med att utveckla en liten lokal portal till nytta och glädje för laholmsbor, turister, företag, föreningar, restauranger med flera. Lovelaholm erbjuder marknadsföring helt gratis för ovanstående kategorier.

Nu, efter tio år, kan jag konstatera att min lilla sajt är hyfsat välbesökt. Jag har ju även en Facebookgrupp som jag driver som heter Händer i Laholm med omnejd med 11 000 medlemmar i dags dato. Den är lite kopplad till själva sajten då mycket jag lägger in om på sajten förs över till gruppen.

Annonsera med banner

Företag har möjlighet att synas extra mycket på startsidan via en banner till en låg månadskostnad. Kontakta mig gärna för prisförslag HÄR

Jag fakturerar via CoolCompany

Donation

Donera gärna en slant för mitt arbete med LoveLaholm. Det är ju gratis för företag, föreningar, restauranger med flera att medverka. Stöd mig gärna då jag har utgifter av skilda slag för utveckling av sajten. Tillkommer ju även kostnader för webbhotell med mera..

Alla bidrag mottages tacksamt. Små som stora. Tack på förhand!

Vill du bidraga, vänligen klicka HÄR

Bästa hälsningar
Carl Stridsberg

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.