Se vad de tio restaurangerna som just nu medverkar på LoveLaholm.se erbjuder för dagens lunch! Som vanligt kommer man till deras presentations- restaurangsida när man klickar på restaurangens namn. Här ser man även hela veckans meny för restaurangen. Sidan är mobilanpassad. Nya restauranger som vill medverka är varmt välkomna!

Läs merVarmt välkomna till traditionsenlig julmarknad och julskyltning i Laholm. Runt om på Stortorget erbjuder knallarna, sill, viltkött, marknadskarameller, bröd och allt det andra som hör julen till.

Läs mer

Alla barn njuter av julen, men när man blir äldre börjar man ibland känna att det inte är så speciellt. Det kan till och med bli jobbigt ibland. Fascinationen över julklapparna är inte så stark längre, vi tror inte längre på jultomten, och hela grejen blir lite repetitiv.

Läs merMed något mer än tre veckor kvar innan Julhelgen står för dörren vill vi på LoveLaholm.se slå ett slag för att ni, kära besökare, inte ska glömma bort att handla i alla de små mysiga butikerna inne i Laholm. Det är viktigt att vi värnar om dessa små butiker och ger dem vårt stöd för tänk er själva en stad som Laholm, utan butiker! Det blir en död stad, en trist stad.

Läs mer
Arkiv

Hoppa till verktygsfältet