Jag visste att Jan, hade någon sjukdom men förstod inte vad. Bara att det var något med blodet som inte var bra. Jan blev också mycket kraftigare de sista månaderna i hans liv. Vet inte om det berodde på alla medicinerna. Men det gjorde att Jan ofta blev retad i skolan för tjockis vilket gjorde mig rasande och jag hamnade ofta i slagsmål med de som var taskiga mot Jan. Det här var innan slagordet; “Rör inte min kompis” hade uppfunnits.

Läs mer


Många går liksom mannen här på bilden “In i väggen” idag. När krav, förväntningar och prestationer blir för höga på en, faller man utmattad ihop, rent psykologiskt. Många idag balanserar på en tunn tråd som lätt kan brista och de själva råkar ut för det. Det gäller att stanna upp och tänka efter vart man är på väg.

Läs mer

Visste du att den mest populära träningsformen just nu är gång med eller utan stavar? Följt av styrketräning, löpning, cykling, gruppträning, bollsport och simning! Den vanligaste anledningen till att man tränar är att hålla sig frisk och sund, få bättre kondition, gå ner i vikt, bli smidigare, för att det är roligt och för att man vill bli snyggare och starkare!

Läs mer
Arkiv

Hoppa till verktygsfältet