För de av oss som växte upp på internetåldern är det relativt enkelt och självklart att se till att man är säker på nätet. Vår erfarenhet av datorer innebär att vi har en god grundläggande förståelse för skadlig programvara, hackare och andra hot som kan användas för att stjäla personlig information.

Läs mer

Sommaren är för många synonymt med utflykter i bil. Då kan det ibland vara bra att ha någon slags underhållning under de långa timmarna på vägen. Det enklaste är att ha med sig en smartphone eller en surfplatta, eftersom det finns många bra appar som kan hjälpa dig att få tiden att gå lite fortare på vägen. Oavsett om du gillar podcasts, ljudböcker, filmer, serier eller musik finns det många bra appar.

Läs mer


Jag visste att Jan, hade någon sjukdom men förstod inte vad. Bara att det var något med blodet som inte var bra. Jan blev också mycket kraftigare de sista månaderna i hans liv. Vet inte om det berodde på alla medicinerna. Men det gjorde att Jan ofta blev retad i skolan för tjockis vilket gjorde mig rasande och jag hamnade ofta i slagsmål med de som var taskiga mot Jan. Det här var innan slagordet; “Rör inte min kompis” hade uppfunnits.

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet