Bloggar på LoveLaholm – Med hjärta för bygden!

Jag som bloggar i LoveLaholm:s namn heter Carl Stridsberg. Det är jag som tagit initiativet till denna privata, lilla lokala satsning som LoveLaholm.se ju är. Jag hoppas att du kommer uppskatta mina inlägg och att du engagerar dig och låter mig få reda på vad du tycker. Har du något som klappar för vår fina lilla mysiga stad? Om så är fallet kontakta mig via vårt kontaktformulär så kanske jag kan skriva om det.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se, ListitSweden.se med bloggar och länkkatalogen, Sverigesurfen.se


Anneli

Jag heter Anneli och jag kommer att göra inlägg här på bloggen Love Laholm. Halland och Laholms området är en vacker del av världen och har mycket att erbjuda i form att miljö, natur och omgivningar. Sedan två och ett halvt år tillbaka är jag adopterad Hallänning från Skåne och trivs utmärkt. Jag arbetar inom vården och har gjort i hela mitt liv, men nu bestämt att fokusera lite mer på min stora passion; skrivandet. Jag tycker om att skriva noveller och dikter. Inläggen kommer att handla om allt och inget som tex böcker, mat, bak och utflykter och ska försöka skriva lokala vinklar så att ni alla kan uppleva allt det vackra Laholm har att erbjuda! Välkomna att följa med på resan till min lilla del av världen! Ser fram emot att ha er med.

Hoppa till verktygsfältet