Foto; Carl Stridsberg

I Laholms kommun bor flertalet i villa. Av totalt 11 000 lägenheter finns cirka 8 400 – 76 procent – i småhus, resterande, 2 600, finns i flerbostadshus.
De dyraste och populäraste finns bland de havsnära i Mellbystrand och Skummeslövstrand.

Vi på, LoveLaholm, har skapat en ny grupp på Facebook som heter “Bostad sökes & finnes i Laholm med omnejd”. Den har adressen; https://www.facebook.com/groups/885655101520816/

Välkomna in!
Om du är inne på vår hemsida, lovelaholm.se kommer du till denna gruppen genom att välja “Leva & Bo” i toppmenyn. Därefter väljer du “Bostad sökes & finnes”… En grupp tänkt för att annonsera om bostäder i kommunen, oavsett om du söker villa, lägenhet, stuga eller gård eller vill hyra ut/sälja.

“Laholm – En plats att älska, bo på och uppleva året runt, livet ut”
Stugor_Skummeslovsstrand02_728
Hus i Mellbystrand, med 50 meter ner till badstranden. Foto, Carl Stridsberg

Bostäderna är rikligt spridda över kommunens 14 tätorter. Därtill ligger många hus på landsbygden.
Av kommunens cirka 23 000 invånare bor flest i Laholm, 5 724 personer. Mellbystrands bofasta befokning har vuxit kraftigt under senare år. Orten är numera den näst största i kommunen med 1 761 invånare.

Bostadsbolag
I kommunens finns ett helkommunalt bostadsbolag, Laholmshem, som erbjuder bostäder i flerfamiljshus och så kallade kopplade hus.

Laholmshem728

Därutöver finns också privata fastighetsägare. Medborgarservice hjälper till med kontakter till dessa.
KÄLLA: Laholms Kommun

Läs mer här på kommunens hemsida!   Se även sajten “Flytta till Laholm” i samarbete med företag, Offensiva Laholm och Laholms Kommun!

Hoppa till verktygsfältet