TRÄNA MED FRISKIS & SVETTIS

Evenemang

TRÄNA MED FRISKIS & SVETTIS
, , ,

Datum/tid
måndag 29 jan - måndag 31 Dec

Tider; Se hemsidan

Vattenfabriken
Industrigatan 29
31234 Laholm

Koordinater
Lat: 56.500435
Long: 13.010813

Arrangör: Friskis & Svettis

Mer information


Ämnesetiketter

På kartan

Fotograf/Källa; Marcus Palmqvist

Friskis&Svettis vill vara Laholms ”bästa träningsställe”. Dvs en mötesplats som präglas av glädje, gemenskap, enkelhet, professionalism och med ett brett utbud för alla åldrar.

Friskis&Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning på många olika sätt. Men oavsett vad du väljer är vår träning en upplevelse för både kroppen och sinnena. Vi är snarare i upplevelsebranschen än i hälsobranschen. Friskis&Svettis ser träning som en naturlig del av livet. Alla människor behöver rörelse för att må bra. Därför är vår träning en frizon från prestationskrav och skeva ideal. Hos oss får du vara precis den du är.


Fotograf/Källa; Marcus Palmqvist

Vi inspirerar dig att komma igång – och får dig att trivas så att du aldrig vill lägga av. För trivs du kommer du att fortsätta träna. Du blir tryggare, starkare och vågar utmana dina gränser. Du växer som människa och vi som rörelse. Genom åren har hundratusentals människor blivit en del av oss. Friskis&Svettis är en gemensam nämnare för människor i alla åldrar, livsstilar och intressen. Tillsammans är vi en stolt ideell förening som engagerar och förändrar. Det har vi gjort sedan 1978 – och vi har bara börjat.

Friskis&Svettis, finns förstås även på Facebook

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser
Hoppa till verktygsfältet