Upplev årets version av utställningen ”Laholmare förr och nu”

Evenemang

Upplev årets version av utställningen ”Laholmare förr och nu”
, , , ,

Datum/tid
tisdag 25 jun - lördag 31 aug

Tisdagar, onsdagar och torsdagar 13.00 -19.00
Lördagar 10.00 -13.00

Rådhuset, torget, Laholm
Stortorget 1
312 30 Laholm

Koordinater
Lat: 56.513228
Long: 13.043065

Arrangör: Föreningen Gamla Laholm och Nils Danred

Mer information


Ämnesetiketter

På kartan

öppnar Föreningen Gamla Laholm årets version av utställningen ”Laholmare förr och nu”. Årets utställning sker i Rådhuset vid torget i Laholm. Och det är 35 sprillans nya personporträtt – trevlig läsning med foton om Laholmare, personer du kanske känner till men säkert också personer som du aldrig mött tidigare. Håll ögonen öppna för annonser och artiklar framöver så får du veta mer.

I år har vi öppet tisdagar, onsdagar och torsdagar 13-19 och lördagar 10-13 och ända till den 31 augusti. Kom och lär mer om Laholm och de personer som bott och verkat här! Det blir en del nya programinslag som vi kommer att informera om löpande! Och naturligtvis fri entré!

PROGRAM

Övrig info
Nils Danred, kan redan nu avslöja ett par föreläsningar vid Rådhuset i sommar som är kopplade till vår utställning om ”Laholmare förr och nu”. Den 10 juli kl 18-19 kommer SHK:s VD, Tommy Karlsson och berättar om när och hur elektriciteten kom till Laholm och vad som hände sedan. Vilka var det som fick elektriskt ljus först och varför?
Den 20 aug kl 18-19 kommer f ambassadören Sven-Olof Pettersson och berättar om sin ”resa” från Vallberga ut på den globala arenan. Hur gick det till när en trädgårdsmästarpojke från Vallberga fick möta diplomater och politiker världen över?

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajter, HittaUpplevelse.se och ListitSweden.se!
Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen på HittaUpplevelse och i Sverige på ListitSweden, i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser
Hoppa till verktygsfältet