Välkommen till Norrviken i vacker julskrud!

Evenemang

Välkommen till Norrviken i vacker julskrud!
, , , , ,

Datum/tid
fredag 22 nov - söndag 24 nov

Fredag: 15-20
Lördag: 12-20
Söndag: 12-18

Norrvikens Trädgårdar, Båstad
Kattviksvägen 233
269 91 Båstad

Koordinater
Lat: 56.445897
Long: 12.798081

Arrangör: Norrvikens Trädgårdar

Mer information


Ämnesetiketter

På kartan

Fotograf/Källa; Norrvikens Trädgårdar

Snart klär sig Norrviken i sin vackraste juleskrud och bjuder in hela familjen till en mysig helg med pyssel, utställare och dans runt granen. Här finns får- och skinnprodukter, kanderade äpplen, stearinljus, marmelader, kungsgranar och mycket mer till försäljning. Barnen kan pyssla i verkstaden, titta på julfilm och lämna önskelistan till tomten. Norrvikens dekoratör och florist hjälper er att skapa egna jularrangemang och så serveras det julfika och julbuffé.


Fotograf/Källa; Norrvikens Trädgårdar

Under vår julhelg bjuder vi in till jul- och designmarknad, mat- och dryckesupplevelser, whiskyprovning, musikunderhållning, glögg, pepparkakor och träff med tomten.

22-24 november

Parken är öppen mellan:
Fredag: 15-20
Lördag: 12-20
Söndag: 12-18

Entrè: Vuxen 100 kr, Barn 4-15 år 50 kr, årskort gäller ej
Med reservation för ändringar

En förtrollande jul
Vi skapar extra mysig julstämning för familjens små. Lyssna på julsagor i Villa Abelin, lämna önskelistan till tomten i tomtegrottan, gå på sagovandring, rösta på bästa pepparkakshuset eller ta en ridtur på våra söta ponnys. Spelmännen bjuder upp till dans med sång och musik kring granen. Ta en tur med Norrviken express – ett tuff tuff tåg som i år kommer gå mellan parkens olika aktiviteter.


Foto/Källa; Gerd Altmann/Pixabay

Stämningsfull julmarknad
Köp julens finaste gåvor på vår julmarknad. Massor av hantverk och godsaker. Här hittar du dina julklappar. I Victoriahuset finner ni mat- och dryckesupplevelser och ett enklare lunchalternativ.

Massor av aktiviteter
Varje dag erbjuder vi följande: julgranslabyrint på Norrvikens vis, julljusstöpning, ansiktsmålning, rulla bivaxljus med biodlarna, tomtegrotta, mat & dryckesupplevelse, hoppa i halmen, julkrubba, Jul & Design torg, rösta på bästa pepparkakshuset, julbuffé, jullotteri, foto under mistel, lämna julklappar till behövande.
(Program kommer)

Magisk julstämning i vår trädgård
Parken och Villa Abelin lyser stämningsfullt i november och december månad. Under julhelgen får du även uppleva ljusfesten Norrsken – när mörkret sänker sig lyser tusentals lampor och tända marschaller upp ett Norrviken i vackraste julskrud.

Orangeriet Restaurang
Julbordsbuffé för hela familjen
Under ”Jul på Norrviken” serverar vi en julbuffé för hela familjen.
22 november kl. 16.00
23 & 24 november kl. 12.30 & 16.00
Pris: 350 kr per person inkl kaffe
10 kr per år upp till och med 12 år
(entréavgift tillkommer)


Fotograf/Källa; Norrvikens Trädgårdar

Varmt välkomna att uppleva julen på Norrvikens vis!

Titta gärna in på deras Facebooksida här! 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajter, HittaUpplevelse.se och ListitSweden.se!
Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen på HittaUpplevelse och i Sverige på ListitSweden, i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet