Fritidsbanken i Laholm

Om föreningen

Fritidsbanken i Laholm
Östertullsgatan 15
312 30 Laholm

Mobil: 0737 465 120
E-post: laholm@fritidsbanken.se
Webbplats: https://www.fritidsbanken.se/fritidsbank/laholm/


Föreningstyp

På kartan

Fritidsbanken i Laholm hittar du på Östertullsgatan 15, här kan du låna sport- och fritidsprodukter helt gratis i 14 dagar.

Har du utrustning hemma som du inte längre använder är du alltid välkommen att lämnade hos oss, så rustar vi upp det och lånar sedan ut det till alla som vill låna! Måndagar, Onsdagar och de förmiddagar vi inte har öppet på Fritidsbanken, går det utmärkt att lämna in på Röda Korset i Laholm. Är vi på Fritidsbanken och jobbar så är det bara att titta in, även utanför öppettiderna.

Det ska inte kosta pengar att låna, vi har ingen deponeringsavgift och heller ingen förseningsavgift. Går något sönder syns det att man har haft kul! Inga böter eller ersättningskrav med andra ord.

De flesta artiklarna är skänkta. Barn växer ur sin utrustning och de vuxna tröttnar och människor blir väldigt glada när de kan skänka sakerna vidare. Det är bättre att låna skridskor de gånger du behöver, då sparar du både på miljön och din egen plånbok.

Huvudman för Fritidsbanken Laholm är Laholms Röda Korskrets, orgnr: 849201-9130

 

Öppettider:
Tisdag 10:00 – 17:00
Torsdag 10:00 – 18:00
Fredag 10:00 – 17:00
Lördag 11:00 – 14:00

Kontakt:
Jenny Hallengård
Fritidsbanken: , Jenny Hallengård: 079 077 08 22
laholm@fritidsbanken.se

Fritidsbanken i Laholm finns även på Facebook HÄR!

 

 

BESÖK LOVELAHOLM´S SYSTERSAJTER
Besök gärna vår systersajter, ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter på våra, ständigt växande hemsidor. Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn ovan. Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet