Kamratföreningen Länken Laholm

Om föreningen

Kamratföreningen Länken Laholm
Ängelholmsvägen 39
31230 Laholm
Tel: 0430-71707
Mobil: 0723086448
E-post: lanken.org@gmail.com
Webbplats: https://xn--lnken-gra.org


Föreningstyp

På kartan

Kamratföreningen Länken Laholm är en gemenskap och ideell förening som efter mer än 40 års verksamhet är vi en väl sammansvetsade grupp människor som har erkänt för oss själva att vi har problem med alkohol. Det är långt ifrån alla som har lyckats bli helnykterister men alla följer vår gyllene regel att man kommer nykter till Länken. Med en rad aktiviteter som biljard, boule, whist, diverse kortspel, tipspromenader, sällskapsspel, bingo och dart med mera.

Cecilia som är föreståndare ser till att alla mår bra och serverar lunch på tisdagar och torsdagar klockan 12:00 för endast 40 kronor. Vi ser på mycket sport och film när andan faller på. Men det är kamratskapen som håller oss sammansvetsade för att hjälpa varandra att hantera våra olika relationer till alkohol. Vi har även en båt som medlemmar ger sig ut och fiskar i. Gemenskapen på Länken Laholm är unik då alla känner sig välkomna och uppskattade när man kliver in genom dörren. Ronny som gick i pension efter drygt 30 år trogen tjänst med en sjukdag har ersatts av Cecilia som gör mer än lagar mat. Hon ser och hör var hon behövs som mest så hon ser till att alla har det bra varje dag i stort sett för oss alla medlemmar.

Vi är en brokig skara Laholmare med alkoholen som gemensam nämnare men sammanhållningen gör att alla uppskattar varandra och när någon inte varit på Länken på ett tag går det ut ett samtal för att se till att allt är bra när någon tydligt frångår sina vanliga rutiner. Det görs även hembesök vid behov då alla på ett väldigt fint sätt bryr sig om varandra. Välkommen att besöka Kamratföreningen Länken Laholm om du känner att vår vänskap kan vara något för dig eller kanske för någon annan som står dig nära. Vi har öppet alla veckans dagar mellan 9:00-15:00. Välkommen till Länken!

 

BESÖK VÅRA SYSTERSAJTER
ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter.
Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn här ovanför.
Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet