Laholms Konsertförening

Om föreningen

Laholms Konsertförening
Hästtorget 3
31230 Laholm

Mobil: 070 602 91 30
E-post: info@laholmskonsertforening.se
Webbplats: http://www.laholmskonsertforening.se/


Föreningstyp

På kartan

Laholms Konsertförening är en nystartad ideell förening som gör en riktig rivstart. Konsertföreningen är i huvudsak inriktad på kammarmusik men inslag av jazz och visa kommer även att stå på programmet. Föreningen kommer att arrangera konserter under höst- och vårsäsong i samarbete och samverkan med Laholms Kommun, Kultur i Halland och Svenska Kyrkan i Laholm-Skummeslöv.
Redan bokade artister är ”Worst of Emil and Peter” med duon Emil Jonasson och Peter Friis Johansson den 18 oktober 2016 och ”Mästarmötet” med gitarrduon Göran Söllscher och Mats Bergström den 27 april 2017.

 

EVENEMANG ÅRET OM PÅ LOVELAHOLM.SE
I Laholm händer det mycket – vi lägger upp så mycket vi hinner med. Se Evenemang just nu här! Hjälp oss gärna med att sprida vad som händer i Laholm. Vi är glada för all hjälp vi får. Och det behöver inte alls vara från företag bara. Det går lika bra om du är privatperson eller någon förening.
Registrera ett evenemang genom att fylla i vårt webbformuläret här!

SEVÄRDHETER I LAHOLM
Hjälp oss gärna lägga upp sevärdheter också i Laholm med omnejd. Det gör du inne på samma formulär som ovan.

Tusen varma tack i förhand! 
Team LoveLaholm
Carl, Mattias & Rebecka

Besök gärna vår systersajt också, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet