Mellbystrandföreningen

Om föreningen

Mellbystrandföreningen
Kustvägen 83
312 61 Mellbystrand

E-post: ordforande@mellbystrand.se
Webbplats: http://www.mellbystrand.se/


Föreningstyp

På kartan

Text & Bilder; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Mellbystrandsföreningen är en ideell och politiskt obunden förening som arbetar för utveckling av Mellbystrand. Alla som brinner för Mellbystrand och dess framtid är välkomna att bli medlem. På hemsidan finner du tips på mat och boende i Mellbystrand. Företag i Mellbystrand och föreningen har också tecknat ett 25-årigt Nyttjanderättsavtal ang. Hökagården med kommunen för att säkra Mellbystrandbornas framtida behov och nyttjande av fastigheten. Lokalerna är perfekta för olika typer av fester så som bröllop, barnkalas, 40-årsfest m.m. Är ni en förening som behöver lokal är Hökagården perfekt!

Hökagårdens Bastu
Samtidigt som det stora arbetet med renoveringen av Hökagården har Mellbystrandsföreningen med hjälp av lokala entrepenörer och ett stort antal ideellt nedlagda timmar också renoverat bastun i anslutning till Hökagården. Nu har vi en modern och fungerande bastu i Mellbysstrand!

Mellbystrandsföreningen håller också i årets Mellbystrandskalas som infaller på Amerikanernas nationaldag och detta ska vi fira! Genomgående tema för årets kalas är alltså amerikanskt! En fest för hela familjen med start 10.00 på morgonen och fortsätter långt ut på småtimmarna.

mellbystrandskalaset01

När: 4 juli 2015 10:00 – 5 juli 2015 02:00. Plats: Norra Mellbystrand
Läs mer om festen här på LoveLaholm.se!

Mellbystrandsföreningen finns även på Facebook!

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet