Laholm är en kommun som sjuder av företagsamhet med fötterna i två expansiva regioner, Halland och Öresund. Varje år startar eller etableras mellan 80 och 120 företag i kommunen. Nu finns här drygt 2 900 olika bolag och enskilda firmor. Ryggraden i kommunens näringslivsstruktur är tillverkande små- och medelstora företag inom främst trä-, plast- och verkstadsbranschen, livsmedelsindustri och grafisk produktion. Jord- och skogsbruket är fortfarande markant men tjänstesektorn ökar påtagligt.
I Svenskt Näringslivs senaste ranking av företagsklimatet i landets 290 kommuner tillhör Laholm elitklassen med sin femteplats.

Företagsannonsering på LoveLaholm.se
Nu har du hittat rätt! Med LoveLaholm.se når du långt och självklart ska du synas med oss!

Annonsäljare LoveLaholm.se
Försäljningschef & Marknadschef:
Carl Stridsberg
Mobil; 0703622096
carl@lovelaholm.se alternativt; carl.stridsberg@gmail.com

Idrottsföreningar, föreningsnytt, Dagens Lunch, evenemang, sevärdheter, loppisar med mera annonserar gratis på LoveLaholm.se!
Företag betalar så lite som 200 kr per år! Det är mindre än 17 kr i månaden. På LoveLaholm.se har alla råd att annonsera!

Hur lägger jag in en annons?
Här lägger ni in företagsannonser, evenemang, sevärdheter, loppisar (Som evenemang) föreningar och om du driver en restaurang, lägger du in “Dagens lunch” här också.
Men då måste du först lägga upp din restaurang som företag..

Välkomna att ringa mig eller lägga upp själva.

Bäst blir bilder som är i liggande format, 728 px eller större. Vill ni jag sk skriva något om er på vår blogg (Lovelaholm) behöver jag låna en bild ni tagit som är i liggande format, 900 px eller större..

För att er karta ska bli bra blir det bäst om man även lägger in koordinaterna.

De får du reda på så här:

1. Surfa in på https://www.google.se/maps/
2. Skriv in din fullständiga adress i sökfältet. Gatuadress, postkod och postort som ex: “Stortorget 13
31230 Laholm”.
3. Tryck på sökknappen ( Vitt Förstoringsglas på blå bakgrund)
4. Då dyker det upp en röd kartikon. Klicka på den med höger musknapp och välj; “Vad finns här”?
5. Längst upp till vänster ser du nu;
Stortorget 13
312 30 Laholm
56.512785, 13.043107

6. Skriv in 56.512785 till höger i rutan där det står; “Kordinater – Latitud”.
7. Skriv in 13.043107 till höger i rutan där det står; “Kordinater – Longitud”.
8. När du sedan fortsätter att fylla i dina uppgifter och skickar iväg annonsen kommer din kartposition att vara perfekt.

Några argument för att företagare ska annonsera på LoveLaholm!

LoveLaholm verkar för att lyfta fram och visa upp Laholms fördelar. Att på ett proffsigt och positivt sätt göra alla Laholmintresserade människor mer kunniga om orten och bättre på att ta till vara alla Laholms mervärden. Som företag finns det många anledningar till att medverka, nedan finns ett urval presenterade.
Kom! Anslut företaget och dra nytta av Laholms nya hemsida du också!

Laholm är en liten naturskön kommun (cirka 23 500 invånare) med många och stora fördelar.
Det faktum att Laholm ligger i mitten, mellan orterna; Malmö, Landskrona, Helsingborg, Ängeholm, Halmstad, Falkenberg, Varberg, Kungsbacka och Göteborg med bra vägar, E6, och kommunikationer mellan orterna underlättar och gör Laholm lättillgängligt.

Tipsa oss på LoveLaholm.se

Tipsa oss på LoveLaholm.se om någon rolig händelse, nyhet eller annat du vill att fler laholmare ska få veta!
Ring Carl, på mobilen 0703622096

Stora välkända turistmål

Det finns flera, några är; Skummeslövstrand/Mellbystrand, som tillsammans skapar Sveriges längsta sandstrand, 12 km lång! Vallåsens Fjällanläggning med möjlighet till utförsåkning på skidor och brädor vintertid, populärt inte minst bland tiotusentals danskar. På sommaren, MTB! Kungsbygget på sommarhalvåret. Med linbana och rodel.
Hallandsåsen med sina nationalparker, Osbecksskogarna för att nämna en. Sveriges enda teckningsmuseum . Laholms Stadshotell med sin unika samling av retrorum.

Teckningsmuseetb728
Nordens enda teckningsmuseum. Foto; Carl Stridsberg

Hjörneredssjöarna, konstgjorda sjöar populära förbad, paddling och camping. Här trivs även scouter som har sina nationella läger här. Här finns flera vandringsleder i olika sträckningar. Ja, listan kan förstås göra hur lång som helst.

Duktiga och kompetenta företag

Laholm har gott om kreativa och kompetenta företag inom en rad olika områden.

Att Laholm är en liten stad innebär många fördelar. Att bygga upp ett professionellt eller socialt närverk är enkelt, här träffas vi ofta. I näringslivet, i det omfattande föreningslivet eller ute på gator och torg.

Det är enkelt att komma i kontakt med såväl företagsledare, politiker och tjänstemän. Offensiva Laholm spelar här en stor roll med sina olika aktiviteter som vänder sig till de lokal företagen. Viljan att stötta och hjälpa varandra är stor och blir allt större.

Offensiva_Laholm_Frukostmot
Frukostmöte för företagare. Arrangör; Offensiva Laholm. Foto; Carl Stridsberg

För LoveLaholm är det enkelt att fånga upp och förmedla positiv information och det är också på det positiva som projektets fokus ligger.

Vi på LoveLaholm hoppas ju att våra användare bidrar med innehåll och tipsar om positiva saker och händelser, stora som små.

LoveLaholm.se – En modern hemsida

LoveLaholm är byggd med modern teknik vilken gör att datorer, surfplattor och smarta telefoner enkelt kan visa innehållet.
Flera funktioner utnyttjar externa resurser, Google Maps används exempelvis för att visa upp vart i Laholm det finns lediga lägenheter. Andra exempel är; Väderdata från Vackert Väder, Lediga jobb från Arbetsförmedlingen och Bilder från Instagram. Vi hoppas så småningom även kunna få visa upp lokala nyheter på sidan.

Attraktivt komplement till Laholm.se

Utöver att LoveLaholm.se vilar på en modern och teknikvänligt plattform där innehållet anpassas för mobiltelefoner och surfplattor är informationen av ”säljkaraktär”. Kommunens egna hemsida innehåller i första hand information riktad till kommunens invånare och saknar möjligheter att visa kommersiella aktörers information. Avsändaren är kommunen och därmed har den ett visst innehåll och ett kommunalt uttryck, vilket passar väl där.
LoveLaholm är till för alla och tonen är glad, positiv och optimistisk. Båda hemsidorna kompletterar varandra och spelar viktiga roller för Laholm online.

Alltid aktuellt innehåll

Genom att LoveLaholm.se består av både egenproducerat innehåll och importerad information från flertalet källor sker uppdateringar löpande, flera gånger per dag, alla dagar i veckan.  Målet är att vid varje besök skall besökaren finna något nytt att läsa eller titta på.

Hela tiden en pågående utveckling

I takt med att fler företag satsar på att medverka tillsammans med LoveLaholm ökas möjligheterna till samarbeten och nya funktioner med matnyttigt innehåll.
Tankar på ett eget ”Köp & Säljtorg” finns till exempel. Laholm är fantastiskt, men Laholm kan bli ännu bättre och det är min personliga övertygelse att det kan bara ske genom samarbete. Därför välkomnar jag alla som vill medverka. Min bedömning är att Laholm  bara har att vinna på om vi som lever och verkar här samarbetar med varandra.

Öppna armar!

Lekandebarn03_728
Laholm är en idyllisk plats för barn att växa upp på! Foto, Carl Stridsberg

Liten, stor, ung eller gammal, företag, förening eller kommun. Man eller kvinna alla är välkomna. Kontakta mig, Carl Stridsberg, på 070-3622096 eller carl@lovelaholm.se för en förutsättningslös diskussion kring hur vi kan samarbeta och dra nytta av varandra, samtidigt som Laholm vinner på samarbetet.
LoveLaholm är ett lokalt, privat projekt, initierat av mig, Carl Stridsberg i samarbete med Mattias Tengblad. Mitt hjärta och engagemang för Laholm är äkta och rent.  Har själv bott och levt här i snart 40 år, min hustru ännu längre. Våra barn har växt upp här och ett av dem bor här fortfarande!
Kan jag på något sätt bidra till att vår mysiga lilla stad blir ännu mer populär och kan få fler människor att flytta hit, ja då gör jag gärna det jag kan.

Hoppa till verktygsfältet