Laddar
 • Öppettider

  Brød & Co, Laholm
  Måndag: STÄNGT
  Tisdag - Fredag: 06:30 - 16:30
  Lördag - Söndag: 7:00 - 15:00
 • Plats

  LP Hanssons väg 1 A
  Laholm
 • 903 visningar

Brød & Co, Stenugnsbageri på LP Hanssons väg i Laholm.

Vi slog upp portarna i nya fräscha lokaler i april 2023 och öppnade ytterligare ett cafe i juli 2023, även det i nyrenoverade lokaler och i fantastisk miljö hos Ernst Interiör på Viktor Ewalds väg i Östra Karup.

För oss är kvalitet viktigare än kvantitet. Vårt sortiment är något mindre men vi tillverkar och bakar åt andra sidan allt själva med bästa möjliga råvaror utan tillsatser och andra konstigheter.

Vi bakar på kravmärkt mjöl från bland annat Limabacka Kvarn och Appells Lantbruk. Vi köper enbart ekologiska ägg och använder mejeriprodukter från Wapnö Gård.

Vårt sortiment består av bröd, frukostfrallor, vetebullar, wienerbröd, croissanter, kakor, lyxiga bakelser och mycket mer. Allt bakas i vår stenugn och vi bakar på både surdeg och jäst. Våra surdegsbröd är rena surdegsbröd och har ingen tillsatt jäst i dem, precis som det ska vara.

Till vår prinsesstårta tex bakar vi givetvis bottnarna själva och kokar vaniljkrämen med riktig vaniljstång. Hallon odlade i trakten rårörs med vårt egentillverkade vaniljsocker och har sedan en len vispad grädde och marsipan därtill, helt oemotståndligt god!

Varmt välkomna att besöka oss!  Ps. Även hundar är varmt välkomna.

På kartan

Brød & Co

LP Hanssons väg 1 A
31231 Laholm

Vägbeskrivning

Om företaget

Brød & Co
LP Hanssons väg 1 A
31231 Laholm

Öppettider Brød & Co, Laholm
Måndag: STÄNGT
Tisdag - Fredag: 06:30 - 16:30
Lördag - Söndag: 7:00 - 15:00

Övrig information Brød & Co, Östra Karup
Måndag - Fredag: Stängt för säsongen
Lördag - Söndag: 11:00 - 15:00

Kontaktinformation 043025030
hej@brodco.se

Besök webbplats