Carolinas Bowenterapi

Om företaget

Carolinas Bowenterapi
Långavadsvägen 11
31294 Laholm

Mobil: 070-3761850
E-post: carolina@wekunet.se
Webbplats: https://www.facebook.com/carolinasbowenterapi/


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Carolina Johansson, driver sen i somras sitt företag Carolinas Bowenterapi, med utgångsorten, Ysby. Det är en korrigerande, balanserande, och smärtreducerande terapi. Carolina är dipl. bowenterapeut . Hon har alltid intresserat sig för människans anatomi, hälsa och alternativa behandlingsmetoder. Bowenterapi är en mjuk, smärtfri behandling som effektivt stärker kroppens läkningsförmåga. Med hjälp av tummar och fingrar rullar man över muskler, senor, bindväv samt stimulerar nerver över specifika punkter på kroppen vilket gör att det skapas en vibration i muskeln genom kroppens vävnader och understödjer läkning.

Bowenterapi är en effektiv behandling av: -hela muskel och bindvävsmassan -minskar muskeloskeletala problem som sportskador, ischias, frozen shoulder, tennis – och golfarmbåge, carpaltunnelsyndrom – besvär med nacke, övre rygg samt ländryggsbesvär, ryggskott, bäcken, knän och fotleder, ankel, hallux valgus, hammartå -är effektiv mot huvudvärk, spänningar i käkar, bihålebesvär, migrän, astma, hösnuva, allergi, eksem, njurproblem, lever, mage, förstoppning, mensbesvär, fertilitetsproblem, fibromyalgi, ärrvävnad -effektiv för den som har insomnings/ sömnproblem, minskar stress, depression samt trötthet, hormonella obalanser -snedställningar kan korrigeras i ryggrad, leder och bindväven kan återfå sin elasticitet. Bowenterapin har sina rötter i akupunkturen och osteopati och fått sitt namn av grundaren Thomas Ambrose Bowen från Geelong i Australien. Terapin börjar bli mycket eftertraktad runt om i världen. Bowentekniken fungerar väl att kombinera med homeopati, näringsterapi, örtmedicin. Carolina, har fullständig sekretess gentemot dig som klient. Behandlingstid : 60 min. Vid mer akuta problem är det inte ovanligt att 1-2 behandlingar kan vara tillräckligt för ett hållbart resultat. Är du i behov av Bowenbehandling tveka inte att höra av dig! Ambulerar ut till klient.

Telefontid:
Måndag – Söndag  Mobil; 0703-761850
Har Carolina, inte möjlighet att svara lämna gärna ett meddelande. Ambulerar ut till dig som klient. Tar friskvårdsbidrag. Finns presentkort att köpa!

  

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet