CHARLIE’S HOUSE med Fredagskassen

Om företaget

CHARLIE’S HOUSE med Fredagskassen
Gamlebygatan 11
312 30 Laholm
Tel: 0417-303 69
Mobil: 076-328 22 46
E-post: info@charlieshouse.net
Webbplats: http://www.charlieshouse.net/

Öppettider

Besök hemsidan för info


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Förra fredagen, den 16 mars, smög Charlie’s House igång Fredagskassen! Här fick man tre blandade, heeeelt nybakade bröd hem till dörren på fredag eftermiddagar för endast 100 kr! (För er boende i centrala Laholm. Det går även bra att hämta kassen i bageriet). Beställer gör ni enklast via att skriva på deras tidslinje eller via ett meddelande på Facebook. Betalar gör ni via Swish eller kontant. Beställ senast torsdagskvällar.

LITE OM CHARLIÉS HOUSE

Mitt bland kullerstensgatorna i centrala Laholm ligger Charlie’s House. Charlie’s House är ett familjeföretag som drivs av det gifta paret Louise och Christian. Charlie’s House tillverkar exklusiva skorpor, biscottis och knäckebröd. Sedan ett par år tillbaka blandas här även te efter eget recept. Temärket heter Therapie te och är idag ett snabbt växande märke då det uppskattas både på grund av de unika teburkarna och för att teet i burkarna är av bästa smak och kvalitet. Charlie’s House är till för alla dem som tycker om det där lilla extra, som är något kräsna. Alla dem som gärna vill ha bakverk som inte stressats fram utan som bakas med eftertanke. Vi på Charlie’s House tycker att bakning är ett hantverk och att man måste försöka jobba med närodlade råvaror som håller god kvalité. Vi inspireras av smaker, färg, form och glädje och vi tror att ni också blir glada av våra bakverk.


Charlie, bland alla kassar som väntar på sina kunder. Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Delikata knäcks
Knäcksen har alltid bakats på råg- och dinkelmjöler vilket gör knäcksen rustika och nyttiga. För att förena nytta med nöje gör vi knäcks med Oliver,Ost, Havtorn och Vört. Knäcksen passar lika bra på ostbrickan som på frukostbordet.

Skorpor och Biscotti
Små söta skorpor, att njuta till ett glas mjölk, kaffe, te eller varför inte krossade på desserter eller som drinktilltugg. Skorpor är också en uppskattat present och glöm inte att en skorpa är ett bra sätt att förgylla vardagsfikat. Variationen är bred. Vad sägs om Apelsin & Mandel, Kardemumma, Choklad & Hasselnöt, Saffran, Lavendel, Kanel, Pistage och en mängd andra.

Dinkelskorpan
Choklad & Tranbär, Ingefära & Apelsin eller Lakrits & Hallon. . Dinkelmjöl är ett starkt och nyttigt mjöl som passar fantastiskt till våra skorpor så nu kan du njuta av en nyttig delikatess.

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet