Flammabadets Camping

Om företaget

Flammabadets Camping
Flammavägen 17
312 51 Knäred
Tel: 0739419093
Mobil: 0739419093
E-post: flammabadetscamping@gmail.com
Webbplats: http://www.flammabadetscamping.com

Öppettider

Vi öppnar upp campingen den 1 april och stänger ner den 1 oktober


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Våra namn är Leffe & Ulrika Jönsson. Vi har varit ett par i snart 10 år.Vi bor till vardags centralt i Halmstad i en underbar lägenhet. Vi har tidigare i många år farit rund på olika campingar både i Sverige och Europa.  Vi har under åren haft husbil, men sedan 3 år tillbaka så bestämde vi oss för att ta en säsongsplats på Flammabadets Camping, och då blev det till att byta ut vår husbil mot en KABE Husvagn. Detta är ingenting vi ångrat, utan vi har nu hittat vårt smultronställe. När vi sedan fick möjlighet att ta över campingen, så blev drömmen sann.

Så nu står vi här, nya arrendatorer för Flammabadets camping och vi är otroligt glada och fyllda med tankar, ideér, drömmar och ambitioner.Det kommer bli en otroligt spännande  vår/sommar/höst,  och vi hoppas på att får träffa många nya och även återkommande campinggäster! Leffe är oftast den ni träffar på när ni kommer till campingen. Han kommer att hjälpa er med incheckning, platsvisning med mera. Leffe har även arbetat på campingen under 2017. Vi kommer även att få 2 st toalett och duschbodar inne på campingen 2020

Hjärtligt välkomna till oss på Flammabadets camping!
Ulrika & Leffe

 

BESÖK LOVELAHOLM´ SYSTERSAJTER
Besök gärna vår systersajter, ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter på våra, ständigt växande hemsidor. Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn ovan. Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet