Forza Paintball

Om företaget

Forza Paintball
Lejeby
31293 Laholm

Mobil: 0730620035 alt 0725533834
E-post: forzapaintball@gmail.com
Webbplats: https://www.facebook.com/forzapaintballs/

Öppettider

Alltid öppet


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Laholms kommuns nyaste paintballbana med det senaste inom paintball! Ta med kompisgänget, idrottsföreningar, företaget, laget, möhippan eller svensexa hit, vi är den kompletta lösningen!

Paintball är en sport som går ut på att deltagande spelare uppdelade i två olika lag ska eliminera spelarna i motståndarlaget genom att träffa dem med paintballkulor, gelatinkulor fyllda med färg, med hjälp av en markör som drivs av komprimerad luft eller koldioxid. Paintball är en av de snabbast växande sporterna, framför allt i USA där man räknar med att det finns över 10 miljoner människor som utövar sporten i någon form.

Man kan spela paintball både utomhus och inomhus i många olika former, skogsspel är vanligast bland amatörer medan tävlingsspelare oftast kör speedball. Paintball som spelas inomhus kan även innehålla färglösa gummikulor.

Bokning;
0730620035 eller 0725533834

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet