FOTBOLLSGOLF PÅ VÅXTORPS CAMPING & STUGBY

Om företaget

FOTBOLLSGOLF PÅ VÅXTORPS CAMPING & STUGBY
Kolbäckstorp 3
31298 Våxtorp
Tel: 0430-33129
Webbplats: http://www.naturcamping.com

Öppettider

Boka tid


Kategorier

På kartan

Banan tar ca 1,5 timme att ta sig runt och utgörs av konstruerade och naturliga hinder anlagd i naturen, runt dammarna och sedan en slinga upp i skogen och avslutas på fotbollsplanen. Perfekt familjenöje eller aktivitet i samband med utflykter, svensexor eller möhippor. Vill ni kan ni avsluta rundan med grillning på någon av våra grillplatser. Banan är öppen under vår och sommar.

Våxtorps Camping och Stugby består av 40 rymliga husvagnsplatser och sju vinterbonade stugor. Campingen ligger på den sydhalländska landsbygden, vid foten av natursköna Hallandsås och med närhet till både skog och hav. Här finns möjlighet att koppla av i en lugn och avstressande miljö. Du bor nära ekdungar, promenadslingor och porlande vattendrag. I tidig gryning finns chans att se vilda djur som rådjur och älg. Under sommar och höst förgylls markerna av bär och svamp. På campingområdet finns bla boulebana, fotbollsgolf och dammar för fiske och bad.

Man erbjuder rymliga tält- och husvagnstomter. I ett välhållet servicehus finns faciliteter som kök, dusch och möteslokal med braskamin. Alla självhushållsstugor är utrustade med pentry och toalett med dusch. Våxtorps Camping och Stugby är en familjecamping. Därför tillämpar man en åldergräns på 20 år för gäster utan målsman.

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet