Grön Sol AB

Om företaget

Grön Sol AB
Ankarvägen 4
24335 Höör
Tel: 0733249598
Mobil: 0733249598
E-post: arvid.nyman@gronsol.se
Webbplats: https://gronsol.se/


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Grön Sol är ett nytt företag men med gedigen kunskap. Vi som jobbar på Grön Sol har tidigare jobbat med solceller och solcellsinstallationer hos andra aktörer på marknaden. Vi är övertygade att vi i många delar kan göra ett mycket bra jobb om till och med bättre än andra. Med erfarenhet från alla nivåer av branschen har vi god kunskap om det administrativa arbetet såväl som det praktiska.

Vår ambition är att det ska vara enkelt att bli solelsproducent. Därför erbjuder vi helhetsleveranser där vi tar hand om allt som behövs för att du ska kunna börja producera solel. Allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och låta oss hjälpa dig ta tillvara på ditt solsken!

I slutändan är det viktigaste för oss att du känner dig nöjd och trygg med din satsning på solenergi. Vi hoppas att vi får hjälpa dig, att hjälpa din plånbok och vår planet.

 

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet