Grönkvist Blomsterbutik

Om företaget

Grönkvist Blomsterbutik
Stenhusvägen 1
26936 Båstad
Tel: 043173300
E-post: butik@gronkvistblommor.se
Webbplats: http://gronkvistblommor.se/

Öppettider

Måndag-Fredag; 10.00 – 18.00
Lördag; 10.00 – 15.00
Söndag; 11.00 – 15.00


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Vi är en välsorterad blomsterbutik med växter för inne och utomhusbruk. Från vårsäsong och framåt har vi ett fint utbud av sommarplantor, perenner, buskar och häckplantor. I vår stora walk in kyl med snittblommor blommar det året om och du kan välja och plocka som om det vore smågodis.

Vi utför alla sorters binderier och dekorationer för Dop, fest, bröllop och begravning. Vi är anslutna till euroflorist och kör blomsterbud i Båstad / Laholms kommun. I orangeriet står utemöbler från BRAFAB tillsammans med inredningsdetaljer, kuddar och plädar från bl.a. Adamsbro och Mogihome.

Inne i växthuset hittar ni ett brett sortiment krukor för inne och utomhusbruk. Alla våra florister är utbildade och hjälper er gärna med kreativa idéer och buketter!

För bröllopet – Vackra brudbuketter

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet