Gullbrannagården – En oas i en stressad Värld!

Om företaget

Gullbrannagården – En oas i en stressad Värld!
Gullbrannagården
30596 Eldsberga
Tel: 035-241 21 00
E-post: mail@gullbrannagarden.se
Webbplats: http://gullbrannagarden.se/

Öppettider

Helårsöppen konferens-, kurs- och lägergård med fyrstjärnig camping


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

En lugn camping för alla åldrar med mycket trevligt sommarprogram!

Gullbrannagården är en helårsöppen konferens-, kurs- och lägergård med fyrstjärnig camping. Gården ligger i ett naturskönt område, nära havet, en mil söder om Halmstad. Vi erbjuder flera olika boenden såväl stugor som vandrarhem. Det finns 300 bäddar fördelade i stugor, rum och en lägergård. Det finns sex campingstugor. Stugorna är 16 m2 och har ett rum med två våningssängar, köksplats med kylskåp, kokplatta och kaffebryggare. Kök, dusch och toalett finner du i vårt fräscha servicehus ca 50 meter från stugorna. Vid stugorna finns också en altan med utemöbler.

Allmän information
Grupper som bor på gården kan beställa allt från helpension till självhushåll. Lokaler finns för 10-1000 personer och det finns 300 bäddar i stugor och rum. Vår styrka är flexibilitet och service.

Campingen har 300 platser varav de flesta har el, vatten och avlopp. Servicehusen håller en hög standard och det finns butik med färskt bröd hela sommarsäsongen. Från midsommar till mitten av augusti är det program varje dag för både barn, ungdomar och familjer. Sportvecka, skrivarkurs, golfdagar, gospelvecka, stort midsommarfirande!

Priser/utmärkelser
Halmstad kommuns årliga tillgänglighets- och bemötandepris 2014. Nominerade till Årets Entreprenör 2014 av Halmstad kommun. Ewa och Magnus Bylander. Årets Campingföretagare 2013 till Gullbrannagården, Ewa och Magnus Bylander . Priset delas ut av branschorganisationen SCR, Sveriges camping- och stugföretagares riksorganisation. Under några år korades Årets Camping av tidningen Vi bilägare. 1995 blev Gullbrannagården Årets Camping . Eftersom det endast är några få som fått denna utmärkelse är vi både stolta och mycket glada för det.

Verksamhet
camping, konferensanläggning, vandrarhem, kursgård, stugby, restaurang, sportvecka, skrivarkurs, golfdagar, gospelvecka, stort midsommarfirande

Kollektivtrafik
Flyg och tåg till Halmstad. Buss från Halmstad till Gullbranna.

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet