HR-AV Produkter

Om företaget

HR-AV Produkter
Norra Rundvägen 20
26940 Båstad
Tel: 0431-310010
Mobil: 0703053786
E-post: info@hr-av.se
Webbplats: http://www.hr-av.se


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

HR-AV Produkter hyr ut allt från små högtalare till line array-system, lampor och instrument. Vi har allt som hör till en konsert, kick-off eller föreläsning. Endast fantasin sätter gränser – och vi älskar nya utmaningar! Vårt huvudkontor ligger i Båstad och vi har en filial strax utanför Lund, i samarbete med Öresound Audio Group. Vi är ett renodlat B2B-företag och vänder oss till företag, kommuner och organisationer.

Hos oss kan ni hyra ljud, ljus och backline. Allt som behövs för konsert eller konferens. Med världsledande utrustning och kunniga tekniker kan vi garantera ett lyckat event. Klicka in på fliken ”utrustning” för att läsa mer om vad vi har att erbjuda. Är det något ni önskar så kan vi garanterat fixa fram det. Vi säljer och installerar utrustning från ledande märken. Med innovativa lösningar gör vi tekniken enkel att handhava.

Vi levererar garanterat felfria anläggningar av högsta kvalité. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för er. Vi är gärna med på ett tidigt stadie i planeringen, för att kunna leverera rätt utrustning och höja upplevelsen på ert event.

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet