Laddar

JE Husdesign

Företag -

 • Öppettider

  Måndag - Torsdag 08:00–16:00
  Fredag 08:00–14:00
  Lördag - Söndag STÄNGT
 • Plats

  Östertullsgatan 13
  Laholm
 • 521 visningar

Jennifers företag, JE Husdesign AB, blev utsedd till Länets företagare i november 2023 i kategorin arkitekter av Sveriges företagare! Grattis Jennifer!

Mer om JE Husdesign

JE Husdesign hjälper dig med att ta fram ritningar för ett nytt hus, tillbyggnader, attefallsstugor.

JE Husdesign AB startades 2020 av Jennifer Enochsson som bor i Laholm. Här har hon bott i hela sitt liv och älskar den lilla staden med alla gamla hus mitt i centrum.

Sen Jennifer var liten har hon alltid drömt om att jobba med inredning och rita hus vilket ledde till att hennes gymnasieval blev Design-Inredning. Efter gymnasiet läste hon vidare via en YH-utbildning som hette CAD-Konstruktör inom bygg.

Under Jennifers uppväxt har hon varit med och snickrat mycket på fritiden, det har varit allt från att bygga ett garage och renovera ett hus till att göra om en loge till ett gästhus, det var därför självklart att hennes examensprojekt i högstadiet var ”att bygga ett garage från grunden” och på YH blev det ”att omvandla en loge till ett gästhus”.

Jennifers kunskaper inom byggteknik gör att hon tänker både utformning och funktion när hon ritar upp hus. Jennifer eftersträvar att planlösningen ska ha ett bra flöde genom alla ytor.

På kartan

JE Husdesign

Östertullsgatan 13
31230 Laholm

Vägbeskrivning

Om företaget

JE Husdesign
Östertullsgatan 13
31230 Laholm

Öppettider Måndag - Torsdag 08:00–16:00
Fredag 08:00–14:00
Lördag - Söndag STÄNGT

Övrig information Hela familjen är välkommen. När ni har bokat ett möte hos Jennifer är hela familjen välkommen, det finns en lekhörna där barnen kan bygga med lego, klossar eller sitta och måla.

Kontaktinformation / 0705750650
jennifer@jehusdesign.com

Besök webbplats