Laholms Golfkrog

Om företaget

Laholms Golfkrog
Vallen 15
31298 Våxtorp
Tel: 073 – 5000 577
E-post: info@laholmsgolfkrog.se
Webbplats: http://laholmsgolfkrog.se/

Öppettider

08.30 – 14.00


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Laholms Golfkrog, serverar mat av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Vi jobbar med ett koncept utan traditionell veckomatsedel! Gå gärna in på Facebook (Laholms Golfkrog) Där vi varje dag lägger upp vad som serveras för dagen. Har man inte Facebook kan man via Golfklubbens hemsida kolla på våra Facebookinlägg också. Vi serverar dagligen en stor buffé bestående av två husmanskosträtter samt en stor thaibuffé upptill.

Laholms Golfklubb – två klassiska parkbanor i södra Halland
Bana; Vallen 18-hålsbana. Banan är öppen för spel. Vid frost är banan stängd tills frosten släpper helt. Golfbil, moped och liknande är förbjudet. Gäller tillsvidare.
Bana; Stegan 9-hålsbana, öppen med bollränna.Vid frost/tjäle gäller provisoriska greener. Utnyttja gärna lägesförbättring och laga torvor och nedslagningsmärken så vi får en fin bana i vår.

Bilden på restaurangen, Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

 

ANNONS

Besök gärna LoveLaholm´s systersajter, HittaUpplevelse.se och ListitSweden.se!
Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen på HittaUpplevelse och i Sverige på ListitSweden, i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner!

Sök Upplevelser i Sverige

Lunchmeny - Vecka 09

Lunchmeny saknas för denna vecka.

Hoppa till verktygsfältet