Laholms Sparbank

Om företaget

Laholms Sparbank
Stortorget 6
31222 Laholm
Tel: 0430-491 00
E-post: info@laholmssparbank.se
Webbplats: http://www.laholmssparbank.se/

Öppettider

Måndag, tisdag, onsdag 9:30-15:00
Torsdag 9:30-17:30
Fredag 9:30-13:00


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Laholms Sparbank är en fristående bank i nära samarbete med Swedbank. Banken grundades 1857. Genom fusion uppgick Veinge Sparbank 1971 och 1985 Våxtorps Sparbank, Knäreds Sparbank och Ränneslövs Sparbank i Laholms Sparbank. Huvudkontoret finns i Laholm och verksamhetsområdet är Laholms kommun. Fortfarande drivs Laholms Sparbank i samma legala företagsform som då banken grundades.

I en riktig sparbank finns inget vinstintresse, utan sparbankens överskott fonderas i rörelsen. Sparbankens styrelse utses endast bland personer som känner sin hembygd mycket väl. En lång tradition ska föras vidare. Laholms Sparbank skall upplevas som den bästa banken i Laholms kommun och är bygdens fullservicebank. Vi vänder oss till alla i vårt verksamhetsområde. Genom lokal förankring och personlig rådgivning skall våra kunder se oss som det naturliga valet.

LaholmsSparbank_Andreas728
Bilden ovan; Andreas bjuder på popcorn under barnspardagarna.

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt,  ListitSweden.se!
Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, evenemang, resor och äventyr runt om i Sverige på ListitSweden, i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Välkommen in och kika! Klicka på bannern nedan eller HÄR!

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet