Laholms Tandvårdsklinik

Om företaget

Laholms Tandvårdsklinik
Trädgårdsgatan 11b
312 30 Laholm Laholm
Tel: 0430-711 04
E-post: info.laholmstandvardsklinik@ptj.se
Webbplats: http://laholmstandvardsklinik.se/

Öppettider

Måndag 08:00-14:00
Tisdag 08:00-15:00
Onsdag 08:00-14:00
Torsd 08:00-17:30
Fredag 08:00-13:00


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Akut tandvård
Kontakta oss snarast vid behov av en tandläkare akut idag. Gå inte och ha tandvärk. Den kan plötsligt bli så outhärdlig att du inte kan sova på natten. Ring nu så gör vi dig smärtfri idag!

Tandklinik för alla
Laholms Tandvårdsklinik bedriver familjetandvård i en lugn och trygg miljö i centrala Laholm. Hos oss får du alltid träffa samma tandläkare vilket är en trygghet för dig som patient.

Tandläkare Ulf Olson
Vi utrustade kliniken med en av dom främsta tandläkare Laholm erbjuder och känner sedan länge inom tandvård i Laholm. Han har sedan 2003 arbetat som tandläkare först inom Landstinget. Ulf Olson lärde många känna på Folktandvården Laholm där han avverkade flertalet år som tandläkare. Som ny tandläkare i Laholm lärde han känna den hybrid Björn Hellberg kallar staden men det blev en skev bild. Det var när han upptäckte utgåvorna av Gamla Laholm som spännande läsning upplevdes på plats när jag var ny Laholm tandläkare. Du hittar gott om spännande årgångar i väntrummet på hans praktik.

Laholms Tandvårdsklinik idag
Vi tar hand om alla dina tandvårdsbehov. Vi erbjuder all slags allmäntandvård och estetisk tandvård med inriktningen implantatkirurgi och tandimplantat. Med en tandläkare inom tandkirurgi tar vi även hand om mer omfattande tandskador här på praktiken. Om tandskada uppstår ringer du omedelbart så ger vi dig viktiga instruktioner i en jobbig situation. Barntandvård är härlig omväxling för hela personalen som alla har lång erfarenhet av barn på besök i tandläkarstolen. Tandvårdsrädsla är ett område hela personalen besitter en samlad erfarenhet som överstiger andra tandläkare i Laholm. Det är med omsorg och omtanke vi ser till att hela besöket genomförs i din takt på dina villkor.

Tjänster

Allmäntandvård:
akuttandvård
tandläkarundersökning
tandlagning / fyllningar
tanduttagning / tandutdragning
rotfyllning / rotbehandling
visdomständer
Kronor och broar
tandlossning
tandrengöring
Estetisk tandvård:
tandimplantat
skalfasader
tandblekning

Kosmetisk tandvård
Implantatbehandling med helkeramisk tandersättning är det största framsteget inom tandvården på 40 år. Nu kan du ersätta en saknad tand med ett tandimplantat istället för en bro som stör närliggande tänder. Med material som håller livet ut om du sköter din förebyggande tandvård kan vi idag ge dig estetiskt tilltalande hållbara lösningar.

Kan vem som helst få tandimplantat?
Saknar du en eller flera tänder och är frisk i övrigt finns oftast inga hinder. Ett friskt tandkött och tillräckligt med tandben för att hålla implantatet är kriterierna.

Så här går implantatbehandlingar till:
Först och främst tar vi fram en behandlingsplan som är anpassad till dina behov. Sedan placerar tandläkaren kirurgiskt en titanfixtur i tandbenet där tanden saknas. När det sedan läker växer det samman runt pelaren. Beräknad läketid från 6 till 12 veckor. Härnäst tar tandläkaren ett avtryck på ditt bett och dina tänder. Din nya tand bygger på detta avtryck. När tanden har passats in tillverkas en helkeramisk krona i matchande vit nyans. Din nya krona installeras. Estetiskt smälter den in som en av dina tänder. Implantat och krona av material lika hållbart som dina egna tänder. Dagens material är gjorda för att hålla livet ut. Tandimplantat är en investering i livsglädje och livskvalitet. Vi erbjuder gratis rådgivning inom all slags estetisk tandvård. Smärre förändringar kan göra underverk för ditt leende.

Du hittar oss centralt belägna nere på trädgårdsgatan 11B jämte Laholms Tidning. Tveka inte att kontakta oss för en undersökning eller vid akuta besvär. Vi är anslutna till Försäkringskassan och är en del av Praktikertjänst. Välkommen till Laholms Tandvårdsklinik med strävan att alltid erbjuda smärtfri behandling för våra patienter.

Kontakta oss
Telefon: 0430-711 04

Sociala medier:
Facebook – https://www.facebook.com/Laholms-Tandvårdsklinik-1193704930743722/
Twitter – https://twitter.com/Tandvardsklinik
Google+ – https://plus.google.com/114558255963234766829/
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company-beta/16219645
Pinterest – https://www.pinterest.se/tandvardsklinik/
Instagram – https://www.instagram.com/laholmstandvardsklinik/

 

 

 

LÄGG TILL DITT FÖRETAG, DIN FÖRENING ELLER LÄGG UPP DAGENS LUNCH OM RESTAURANG ELLER HYR UT DIN STUGA!
Lägg till ditt företag, din förening eller lägg upp ”Dagens Lunch” om restaurang eller hyr ut din stuga på Lovelaholm.se. kostar 500 kr per år för företag, annars är allt gratis!
Välj vad du vill lägga upp här

Besök gärna vår systersajt också, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Spara

Spara

Spara

Spara

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet