Liljekvists

Om företaget

Liljekvists
Industrigatan 14A
312 34 Laholm
Tel: 0430- 126 66
E-post: Laholm@liljekvists.com
Webbplats: http://www.liljekvists.com

Öppettider

Mån-fre 09.00-17:30
Lör: 09.00-13:00


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Liljekvists är ett familjeföretag som funnits sedan 1983. Vi har butiker och serviceverkstäder i Laholm, Ängelholm och Halmstad och dessutom försäljning i webshop. Under många år har vi befäst vår position som en av Sveriges absolut största återförsäljare inom segmentet Husqvarna Skog & Trädgård.

Vi har blivit experter på robotgräsklippning och säljer många Husqvarna Automower® till nöjda kunder över hela landet. Hos Liljekvists erbjuds du som kund produkter av hög kvalitet från starka varumärken som Husqvarna, Kärcher, Gardena och Weber.

Vår ambition är att alltid ha produkter hemma så att du kan titta, känna och prova – och få med hem när beslutet väl är taget. Om du har frågor om skötsel, service eller val av produkt har vi en gedigen kunskapsbank i vårt företag. Liljekvists koncept bygger på att erbjuda rätt produkt för varje utmaning, oavsett om du är din egen trädgårdsmästare eller yrkesarbetande entreprenör med flera anställda.

Våra verkstäder säkerställer att dina maskiner alltid fungerar när du behöver dem. Som entreprenör skall du aldrig behöva stå stilla i din verksamhet. Vi tar ansvar för att det fungerar. Välkommen in i någon av våra välsorterade butiker! Eller handla enkelt online i vår webshop.

 

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajter, HittaUpplevelse.se och ListitSweden.se!
Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen på HittaUpplevelse och i Sverige på ListitSweden, i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet