Laddar
 • Öppettider

  Mån - Fre, 09:00 - 17:30
  Lördag, 10:00 - 14:00
  Söndag, Stängt
 • Plats

  Industrigatan 14A
  Laholm
 • 13 339 visningar

Liljekvists är ett familjeföretag som funnits sedan 1983. Vi har butiker och serviceverkstäder i Laholm, Ängelholm och Halmstad och dessutom försäljning i webshop. Under många år har vi befäst vår position som en av Sveriges absolut största återförsäljare inom segmentet Husqvarna Skog & Trädgård.

Vi har blivit experter på robotgräsklippning och säljer många Husqvarna Automower® till nöjda kunder över hela landet. Hos Liljekvists erbjuds du som kund produkter av hög kvalitet från starka varumärken som Husqvarna, Kärcher, Gardena och Weber.

Vår ambition är att alltid ha produkter hemma så att du kan titta, känna och prova – och få med hem när beslutet väl är taget. Om du har frågor om skötsel, service eller val av produkt har vi en gedigen kunskapsbank i vårt företag. Liljekvists koncept bygger på att erbjuda rätt produkt för varje utmaning, oavsett om du är din egen trädgårdsmästare eller yrkesarbetande entreprenör med flera anställda.

Våra verkstäder säkerställer att dina maskiner alltid fungerar när du behöver dem. Som entreprenör skall du aldrig behöva stå stilla i din verksamhet. Vi tar ansvar för att det fungerar. Välkommen in i någon av våra välsorterade butiker! Eller handla enkelt online i vår webshop.

På kartan

Liljekvists

Industrigatan 14A
31232 Laholm

Vägbeskrivning

Om företaget

Liljekvists
Industrigatan 14A
31232 Laholm

Öppettider Mån - Fre, 09:00 - 17:30
Lördag, 10:00 - 14:00
Söndag, Stängt

Kontaktinformation 043012666
kundtjanst@liljekvists.com

Besök webbplats